İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'de Canlı Yayında

bu adam hep malum kesimin yayinlarina katiliyor ama görünüste onlara karsi hareket ediyor

enteresan

Kimsenin iplemediği biri.

Acayip bir adam ya kimse sözünü bile kesemiyor . Hatta susuyor bir kaç saniye bekliyorlar öyle söze giriyorlar . Rıdvan'a çaktılar lafı :D

Ne dedi ?

* LG G2 Tapatalk *

Ridvan sanirim "Aziz Yildirim'in cezasi kesinlesirse, selam vermem" demisti, o arkadasin durumu simdi ne bilemiyorum.

Sonra bi yorumcu da "Aziz Yildirim'in cezasi kesinlesirse, sokakta görsem selam vermem, herhalde sokakta görmüyordur" dedi :asd:

beyler A haber

adamin her dedigi dogru sanki Trabzon ermeni takimi

Ooo adam değilsin Aziz dedi. Biri de çıkmış bu adam yeni baba oldu ceza evine girer mi diyor . Avukat müsvettesi falan filan oooo durduramıyoruz efendim herkesi sıradan geçirdi :asd:

Ve işte UEFA 'ya girecekler reklamdan sonra.

Ara niye lan ara niyr

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam gibi konusabilecek .. affedersiniz seyine guvenen BIR tane adam yok bizim yonetimde

Dedikleri sonuna kadar haklı. fenevi bu karardan sonra aklama işine girişen ertemin programı gibi programlar var.

Bir şeyede çok gülüyorum fenevliler sanıyor ki aziz kaçmadı geldi ama mahmut ne dedi ?

Başbakan söz verdi yeni yargılama olucak dedi. Şimdi yargının yanından geçmeyen siyasetçinin üstelik başbakanın böyle söz vermesi aklıma yeniden yargılayıp adamı aklıyacaklarına söz verdikleri geliyor ki haksız mıyım ? Aziz gitti geldi kahraman oldu yeniden yargılacağını bildiği için geldiği halde.

Bide bu rıdvan çıkıyor başbakan en büyük fenevli diyor bu ne la Trabzon yunan takımı mı hakikatten ?

Geri
Üst Alt