İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'de Canlı Yayında

Adam ortaligin didididididi :D Fiko Demiroren rezil oldular hahaha

Bi tek ana avrat sövmüyor.Çok delikanlı adam vesselam.

Ben TS un yerinde olsam HIRSIZLIK veya GASP DAVASI açarım.

Başka bir kanaldan yürütülürse, AİHM de bile haklı bulunur.

Ne kadar dava varsa açarım ben olsam..

Eğer şu iho başbakan adayı olsun, oy atmazsam namerdim, adamın bir tane kaypaklığını ne gördüm ne duydum,

tek kusuru başbakanın yanında çok görülmesi olabilir, ama ben türkiye şartlarında bunu da makul karşılıyorum..

A Haber'in reklam geçişleri çok güzel :D

Ama yorumcuları tırt .

Fiko, Demirören'in BJK başkanlığı döneminde yaptığı usulsuz işlerin belgelerini açıklamıyor, açıklarsa BJK'ye de ceza gelir diye, dedi İHO.

Ne kadar dava varsa açarım ben olsam..

Eğer şu iho başbakan adayı olsun, oy atmazsam namerdim, adamın bir tane kaypaklığını ne gördüm ne duydum,

tek kusuru başbakanın yanında çok görülmesi olabilir, ama ben türkiye şartlarında bunu da makul karşılıyorum..

Hiç yorum yapmadan sadece '' yapamaz değil YÜRÜTEMEZ '' deyip kapatıcam müsaadenizle..

tv 8 de barça'nın maçını izliyom yanlışmı yapıyorum acaba hacıosmanoğlu giydirmeye başladıysa daha zevklidir orası...:DD:DD:DD

1557693_732836403416123_1947207130_n.jpg

Dobra dora konuşdu adam. Cumartesi yürüyüş varmış davetliyiz ona göre beyler. Galatasaraylırında o yürüyüş icin destek vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben bu hacı kadar esip gürleyen ama icraat yapamayan bir adm görmedim. bir deyim vardır herkes bilir, burda anmıcam ama buna tam uyuyor. dün geceki konuşmasını dinledim. çıkardığım sonuçlar.

-tspor yönetimi UEFAya gitmeyecek,

-Hala TFFye gidecem diyor, komedi.

-bu süreçte işin başından beri hacı taraftarını oyalamaktan başka birşey yapmamış.

-yeniden yargılamaya sıcak bakıyor(yani bir 3 sene daha bekleriz diyor:), 2015 genel seçimlerinden sonraya)

-başbakan ne isterse kabul etmiş, onu zor durumda bırakacak bir hareketin içine girmeyecem diyor.

-Türkiyede bir ceza gelecekse UEFA tarafında gelecek ben oralara gidip türkiyeyi zor durumda bırakacak bişey yapamam diyor.

- tsporun hakkı olan şampiyonluğu almak için buraya geldim alamazsam giderim(zaten yeniden yargılama falanda çıkınca bunu tspordan kovarlar yada yakında bırakır gider :))

- esip gürlerim ama elimden bir şey gelmez( gücüm yok) diyor

benim şahsi çıkarımlar.

- Fbye UEFA dan gelen cezalarda tspor yönetimin, başkanının hiçbir etkisi yok. tspor ve gsaray taraftar mailleri çok etkili oldu. ancak esas etili olan tsporun hakkını uefada savunan gsarayın derin bağlantılarıdır.

Ben bu hacı kadar esip gürleyen ama icraat yapamayan bir adm görmedim. bir deyim vardır herkes bilir, burda anmıcam ama buna tam uyuyor. dün geceki konuşmasını dinledim. çıkardığım sonuçlar.

-tspor yönetimi UEFAya gitmeyecek,

-Hala TFFye gidecem diyor, komedi.

-bu süreçte işin başından beri hacı taraftarını oyalamaktan başka birşey yapmamış.

-yeniden yargılamaya sıcak bakıyor(yani bir 3 sene daha bekleriz diyor:), 2015 genel seçimlerinden sonraya)

-başbakan ne isterse kabul etmiş, onu zor durumda bırakacak bir hareketin içine girmeyecem diyor.

-Türkiyede bir ceza gelecekse UEFA tarafında gelecek ben oralara gidip türkiyeyi zor durumda bırakacak bişey yapamam diyor.

- tsporun hakkı olan şampiyonluğu almak için buraya geldim alamazsam giderim(zaten yeniden yargılama falanda çıkınca bunu tspordan kovarlar yada yakında bırakır gider :))

- esip gürlerim ama elimden bir şey gelmez( gücüm yok) diyor

benim şahsi çıkarımlar.

- Fbye UEFA dan gelen cezalarda tspor yönetimin, başkanının hiçbir etkisi yok. tspor ve gsaray taraftar mailleri çok etkili oldu. ancak esas etili olan tsporun hakkını uefada savunan gsarayın derin bağlantılarıdır.

Senin çıkardığın her sonucun aksini söyledi adam. Dünkü konuşmasından nasıl bunları çıkardın..

Geri
Üst Alt