- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.873
- 2.698
boşa konuşuyor. uefa fifa çakarsa çakar gerisi fasa fiso...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşa konuşuyor. uefa fifa çakarsa çakar gerisi fasa fiso...
Adamı dinlemediğin bu yorumundan belli maalesef. Kendiside özet olarak farklı konuşmadı. Türkiyedeki lere güveni yok adamın hata ikdidara bile saladı .
konuşmasını dinledim renkdaş canlı canlı dinledim. bu olayı içimizde halledemezsek gelip tepemize binecekler dedi bunu da duydum ki öyle de zaten. problem iktidara salladığının zannedilmesi. bir iki kere oy kaygısı için trabzon kenti unutulmasın falan dedi ama yetmez. direkt olarak sorumluyu işaret etmeli. veyahut işaret edemiyorsa bile yanında dolanmamalı. komik duruma düşüyor yoksa.
Bunu yapa bilecek türkiyede kimse yok ama bu ortamda. Muhalefet partileri saymasak yani . Sivil toplumdsa yani kimse yok. Herkez korkuyor. Yani direk rte ye salamadı diye eleştiremem bunu. Gerciği yapmakda isteyeceni zanetmiyorum bende ama en azında iktidara laf yolamış. Hiçden iyidir hele bu kişi rte fanatiği hacıosmanoğlu ise baya büyük bir konuşmadır.
bende bundan bahsediyorum renkdaş. rte fanatiği diye anılan bir adam trabzonsporun başındaysa söylediklerinin bir kıymeti kalmıyor benim için. çünkü en başından inancım kayboluyor bu adama. yakında azarı da yer zaten rte den sen bu aralar çok konuşma diye :2aloh1:
Dobra dora konuşdu adam. Cumartesi yürüyüş varmış davetliyiz ona göre beyler. Galatasaraylırında o yürüyüş icin destek vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum.