İbrahim Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek’i Tehdit Etti

Erden Timur'dan sonra Dursun Özbek'te tehdit edildi. Tabi savcılarımız uyumaya devam Erden Timur'a tehdit edenlere işlem yapmazsan mafya bozuntusu sözde Tff başkanı da tehdit etti. Yarın başka bir mafya başkasını tehdit eder savcılarımız uyuya dursun.
Bizimkiler önce savcılığa verip resmi siteden açıklasın. Savcının harekete geçmesini beklersen ohooo

1733427618425.webp

Hala ogrenemediler Galatasaray’in ne kadar buyuk bi kulüp olduğunu boyle kaoslardan sonra nasil herkesi alasagi ettigini. O tehditini de bi yerinize sokariz merak etmeyin. Hepinizi ustuste koya koya sampiyon olacaz hic merak etmeyin. Bu aksam 2024-2025 sampiyonlugunu ilan ettifimiz gun olmustur sayelerinde.

Dursun Özbek’e çok laflar ettik, hakkını helal etsin, kendisinden özür diliyorum. Bugün bu adam cebinden yığınla para vermiştir, geldiği zamanlar her zaman iyi kadrolar kurmaya çalışmıştır hatalarıyla sevaplarıyla ŞAMPİYON Başkandır ve hep öyle kalacaktır.

Bunların üzerine hem Kemerburgazda yeni tesisler yapıyor hem Bankalar Birliği anlaşmasından çıkaracak.
Bütün bunları yaparken tüm kurumları tüm rakipleri satın almış satın almaya çalışan bir holdinge karşı yarıştırıyor üstüne başarılıyor.

Bugün bizim bir de aleni şekilde devlet televizyonunda tehtid edildi, Allah razı olsun sayın başkan, ben sizden razıyım.
Benim gözümde EFSANE BAŞKAN oldunuz hep öyle kalacaksınız.

Verdikten sonra resmi siteden açıklayıp kamuoyunu haberdar edeceksin. Bu ülkede hukuk kamuoyu baskısıyla işler bunu bilmiyorlar mı
Geçen sene Fb maçından sonraki olaylardan sonra o da yapıldı. Ülke her şeyi çabuk unutuyor sürekli yeni olaylar olduğu için . O zaman savcılığa başvurulduğu da açıklandı sezon bittikten sonra ifadelerini alıp saldılar işte.

Sabaha yanlış anlaşıldım, mizahım böyle ayağı yatacak. Yok kardeşim bu akşam Galatasaray kulübü başkanını tehdit etmekten bu adamın ifadesi alınmalı

Dursun Özbek’e çok laflar ettik, hakkını helal etsin, kendisinden özür diliyorum. Bugün bu adam cebinden yığınla para vermiştir, geldiği zamanlar her zaman iyi kadrolar kurmaya çalışmıştır hatalarıyla sevaplarıyla ŞAMPİYON Başkandır ve hep öyle kalacaktır.

Bunların üzerine hem Kemerburgazda yeni tesisler yapıyor hem Bankalar Birliği anlaşmasından çıkaracak.
Bütün bunları yaparken tüm kurumları tüm rakipleri satın almış satın almaya çalışan bir holdinge karşı yarıştırıyor üstüne başarılıyor.

Bugün bizim bir de aleni şekilde devlet televizyonunda tehtid edildi, Allah razı olsun sayın başkan, ben sizden razıyım.
Benim gözümde EFSANE BAŞKAN oldunuz hep öyle kalacaksınız.
Cesur olsun, hakkımızı yedirmesin, bunlara boyun eğmesin diğer her hatasına eyvallah artık

Düzgün karakterli hakaniyetli maç yönetmek arzudunda olan bir hakem bu düzende nasıl yaşar. Şimdi tetikçilerin işide çok zorlaştı ne yapsa sıçtı.

AKP yi goreve davet edıyorum

bunun gıbı sözde muhalifler ülkeyi futbolu kullanarak karıstırıyor

hacıosmanı gorevden alın

5 şubat 2024 bu tarihi bir yere not edin, Galatasaray için lig bundan sonra başlıyor. Ne olursa olsun sonsuz destek bundan sonra

Bu sene o lig şampiyonluğunu TFF başkanı olacak herife rağmen kazanacağız...

5 şubat 2024 bu tarihi bir yere not edin, Galatasaray için lig bundan sonra başlıyor. Ne olursa olsun sonsuz destek bundan sonra

Bu sene o lig şampiyonluğunu TFF başkanı olacak herife rağmen kazanacağız...
Uefaya gerekirse yedek kadroyla çıkalım ama bu sezon tek odağımız lig olmalı

Geri
Üst Alt