İbrahim Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek’i Tehdit Etti

Bunlar Dursun Ozbek'ten bir gun sonra Acun ile anlasip reportaj mi vermisler?

Bu adam istifa etmezse ya da almazsalar gorevden GS sampiyon olamaz, bu cok net. Bizimle alakasi yok, herif resmen ne yaptigi belli...

Cehaletin yüz bulmuş ,bazı yorumlar görüyorum nette bu adam bizle daha çok.ugrasir artık vs diye..gerçekten çekinen oldumu konuşmadan sonra ?

Utanmaz ahlaksız sen kim oluyorsun

Bugün şampiyon olduk

enayi şikecilerde seviniyor 😂

ilk geldiğinde yazmıştım bu hacıosmanoğlu fbye çalışır diye

şimdi çark dönecek 😂

helan lan dursun geçen sene ananasla yıktın
bu sezonda yalıyla
hic takip etmedım neyine seviniyor fenerliler

bu herif aslında feneri sevdıgınden degil bence çok bariz bazı menfaatleri var maddi muhtemel o sebeble bunlara yanladı beni düşman gormesınler dıye dusundu
ama hem kendi ts camiası hem bizi kendine düşman etti

biz bu olayı biraz daha kaşırsak siyasiler bu herife el atacaklardır bence herif devletın tv sınde mafya babası gibi konustu

Dursun’u zorla efsane başkan yaptıracak bunlar.

Erden’in harcanmasına izin verdiği için kızgındı herkes ama şu an Galatasaray başkanlık makamında kim olursa olsun taraftar arkasında kenetlenecek.

Açıkçası bu bölünmeden ötürü son dönemde oluşan sinerji kaybı ile şampiyonlukta dezavantajlı olacağımızı düşünüyordum bu sene. Ama bundan sonra 2 yıl olmuş gibi değil 4 yıllık aradan sonra olmaya çalışıyor gibi olacağız

Dursun’u zorla efsane başkan yaptıracak bunlar.

Erden’in harcanmasına izin verdiği için kızgındı herkes ama şu an Galatasaray başkanlık makamında kim olursa olsun taraftar arkasında kenetlenecek.

Açıkçası bu bölünmeden ötürü son dönemde oluşan sinerji kaybı ile şampiyonlukta dezavantajlı olacağımızı düşünüyordum bu sene. Ama bundan sonra 2 yıl olmuş gibi değil 4 yıllık aradan sonra olmaya çalışıyor gibi olacağız
kesınlıkle alpay,sosyal medyada fenerliler seviniyor diyorlar gs dagıldı hacıosman gözünün yaşına bakmaz artık diyorlarda bunlar bizim camiayı zerre tanımamışlar şu gunden itibaren gs nasıl kenetlediklerini farkında degiller
üstelik biz bu işi yargı vs ile gundemde tutarsak kendi idam fermanlarınıda imzaladılar

tabi biz neler yapacaz bakalım iş yargıya gitmeli hacıosman kadar bizim başkanında rte ile arası iyi

Galatasaray başkanı isterse Yıldo olsun! Sen kimsin ulan bu tehditi ediyorsun. Ulan 30 milyon taraftarı olan takım bu. Topunuz gelin!

Şu noktadan sonra Dursun Özbek’i size yediren de en adi şerefsizdir

Lan olum bu sözleri kullanan çok gevşek gördük. Sürekli kendisinin korkmadigindan bahseden yavşak it gibi de tirsiyorsun işte.

1733433347542.webp

Geri
Üst Alt