Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.673
- 1.223
aptal o. çocukları hala kaostan beslendiğimizi anlayamadı. yanarak ölmeyi hakeden 3-4 kişi var türk futbolunda. bu sene de şampiyonuz elhamdülillah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delikanlılık adamlık diyor tek cümlelik soruya iki saat cevap veremedi.. Bu kadar korkma haciosmanCandaş Tolga Işık: Oğuzhan Çakır Galatasaray stadında maç yönetecek mi?
Hacıosmanoğlu: Görürsünüz, en büyük ceza o olur zaten.
Evren Göz: Ali Şansalan'ı Kadıköy'de görecek miyiz?
Hacıosmanoğlu: Hakem atamalarına ben karışmıyorum. Tarafsızlığa bak
Bakalım bizim camianın ağır topları konusacakmi Faruk surenler Mehmet agarlar unal aysallar Ahmet ocakli vs
Tehdit üzerinden bir salvo yapabilir. Geçen sezonki ananas, bu sezonki fener ağzı söylemleri gibi kararında yapmalı.Dursun uzatmamalı bence işi. Ayrı açıklamaya gerek yok
*mizacimSabaha yanlış anlaşıldım, mizahım böyle ayağı yatacak. Yok kardeşim bu akşam Galatasaray kulübü başkanını tehdit etmekten bu adamın ifadesi alınmalı
Saat 1 oldu ahbap. Yapacaksa da yarın yapsınTehdit üzerinden bir salvo yapabilir. Geçen sezonki ananas, bu sezonki fener ağzı söylemleri gibi kararında yapmalı.