İbrahim Hacıosmanoğlu: "Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacak, kriterler gelecek"

Bu mafya bozuntusunun ağzından çıkanı kulağı duymuyor galiba

HACIOSMANOĞLU'NUN YİĞENİNİ GENEL SEKRETER YAPMASI

"27 seneye yakında kamuda görev yapmış bir insan benim yiğenim. UEFA, başkanı değil, genel sekreteri muhatap alır. 12 kardeşim ve 300'e yakın yiğenim var. Bunlardan birini TFF'ye aldım mı? Liyakat varsa akraba da atanır. Genel sekreterimiz liyakatli ise akrabamız olabilir. Burası bir kamu kuruluşu değil. Bazı işleri kontrol etmek için güvenilir biriyle çalışmak zorundasınız."

Saralli ailesinin yakini kendisi galiba

Sen kimsin lan mafyatik herif. The tirt one in var kamerasinin önune koydugu laptopa da laf et de adam yerine koyalim seni

Adam 4 bin villa diyor! Ben de yabancı serbest olursa nasıl olur diye düşünüyorum. Nasıl bir boyutta yaşıyor bunlar arkadaş

Yabanci sinirini niye kaldiriyorsunuz yine bir suru copoglucop getirip kulupleri karabuk adana demir vb bircok kulup gibi batirip gidecekler

Kisitlayin bu tillahini sevdigimin ulkesin de ne basari var ne de liyakat kendi kendilerine oynasinlar belki akillari baslarina gelir

Çok kalitesiz bir herif. Tam tahmin ettiğimiz gibi hemen bunların dümenine girmiş

Tff başkanı bile açık açık isim vererek Okan hocayı hedef alıyor.

Her maç saha kenarını terörize eden, alakası olmadığı maç toplantılarında bile rakibi ile ilgili konuşan Portekizli'ye de bir değinseydi keşke.

Siz de GS'da eleştiri kültürü var yea ayağına bu algıya hizmet etmeye devam edin.

Okan Buruk için söylediklerine art niyetle bakmıyorum eğer her takıma eşit şekilde yapacaksa bir sorun yok herkes kendine dikkat eder hakemi tehdit eden diğer takımlara da aynı cevabı vereceklerse aynı hakemi atayacaksa sorun yok adalet herkese lazım.

Okan Buruk için söylediklerine art niyetle bakmıyorum eğer her takıma eşit şekilde yapacaksa bir sorun yok herkes kendine dikkat eder hakemi tehdit eden diğer takımlara da aynı cevabı vereceklerse aynı hakemi atayacaksa sorun yok adalet herkese lazım.
Neyin cevabını verecek yav renkdaş. Malum takım hocası neler neler yaptı tek kelime etmedi. Yalı çocuğu ve hocası yine magandalık yapacak bu da ağzını açamayacak bakın görün

600 yıl dünyaya hükmetmiş bir devletin torunu olarak soruyorum! İstiklal marşını kim okuyacak Hacıosman efendi?

Geri
Üst Alt