İbrahim Hacıosmanoğlu: "Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacak, kriterler gelecek"

Gecen sezon erden timur’un üstüne oynadilar ve hedeflerine ulastilar

Bu sezon sira da Okan hoca var

Tff baskani denen cakma kabadayi da bu organize kötülüge dahil oldu

Zengin züppesi dedigi adamin yaninda yer alan birinden de bu beklenirdi zaten

Geçtiğimiz 8 haftanın adil bir şekilde yönetildiğini düşünmüyorum demis

Galatasaray’in 7 galibiyet 1 beraberlik ile lider tamamladigi 8 hafta dan bahsediyor

Tamamen Galatasaray karsitligi olan bir tff yönetimi var

Galatasaray’in 7 galibiyet 1 beraberlik ile lider tamamladigi 8 hafta dan bahsediyor

Kralı gelsin. Bizim takım bu organize kötülük ve zengin veletinin parasına tapanlarla yıllardır mücadele veriyor.

Ulan hacıosman denen korkak sen okanı bırak sezon başından beri ağlayan okan buruğu hakemleri Galatasarayı ağzına dolayan şerefsizlere iki çift şaf söyle.
Sende koçda iki yüzlü karaktersizlersiniz..Sizde birazcık utanma olsa yüz yüze gelmezsiniz.Birbirinizle Konuşmazsınız..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç kadrosuna 12 yabancı girerse severim öyle yabancı serbestligini

hafta hafta soralım ne olmuş acaba?

*konya deplasmanında gs'ın nizami golü verilmemiş.

*fb deplasmanında aleyhine olmayan penaltı verilmiş. daha ötesi var mı yahu?

*ads deplasmanında aleyhine olmayan penaltı verilmiş.

*kasımpaşa maçında aleyhine penaltı ile puan kaybetmiş (kollanılıyor olsa penaltı verilmezdi). maçın az uzaması ile ilgili algı yapıyorlar da, aynısı göztepe-fb maçında oldu. 10 dakika uzaması gereken maçta 5 dk uzatma verildi ve fb de aynı bizim gibi 90+5'te golü yedi ve puanı bıraktı.

*rize maçını zaten gs 5-0 kazanmış, rize şut bile çekememiş.

*hatay 2-1 ve antep 3-1 maçlarında da bir şey yok?

*son hafta alanya maçında, son dk inönü'de de, kadıköy'de de faul ile durdurulacak pozisyon devam ettirilmiş, allahtan serdar dursun boş kaleye kaçırmış... bu maçta da mertens'in maçın başındaki pozisyonuna kırmızı diye algı yapıyorlar. böyle bir sürü pozisyon bulursun. immobile'nin süper kupa maçında b.alper pozisyonu, oosterwolde'nin (rakibi hatırlayamadım) taban girdiği hareket vs vs. yani herkese oluyor.

ee? neyden bahsediyor abi bu adam? bir poh olmamış 8 haftada yahu. esas gs'ın itiraz etmesi lazım. gs'ın 8 maçının 3'ünde direkt maçın sonuna tesir eden (1 atılmış nizami gol, 2 aleyhte yediği penaltı) aleyhine hata olmuş. bunların ağladığı ise, 2 sarı kart eksik, 3 taç yanış verildi eee?

fb başkanı sahanın ortasına girdi yaw maç oynanırken. tek bir ceza yok? rakip td her maç saha kenarında show yapıyor, avrupa maçı öncesi bile rakibine laf atıyor, tek bir ceza yok?

adam kural çıkarıp "kulüp başkanlarına cezayı kaldırdı" yaw.

feci organize olmuşlar bak yıllardır, sivas'taki "ofsaytımsı" muhabbeti gibi, sanki gs kayırılıyormuş havası yaratmaya çalışıyorlar sürekli.

geçen gün bir bjkli ile konuşurken bu ofsaytımsı muhabbeti açıldı, herkes o pozisyonun o kadar ofsayt olmadığına alıştırmış ki kendini, çıldırırsın. pozisyon net ofsayt. yatabare'nin ayağı ofsaytı oluşturuyor. açın defalarca izleyin.

o pozisyonda esas problem ve eleştirilmesi gereken, garip bir şekilde pozisyonda çizgi çekilmemesi.

92-93 sezonunda gs'ın ankaragücü'ne karşı aldığı 8-0'lık galibiyet sayesinde şampiyon olduğu yalanı gibi inandırmışlar kendilerini. puan durumunu açıyorsun gösteriyorsun, gs 1-0 da kazansa şampiyon oluyor. yok. inanmıyorlar.

o ofsaytımsı muhabbetinde orta hakemin hakemliğini bitirdiler lan. tarihte ilk kez var kayıtları açıklandı daha ötesi var mı? emre maloklar, erkan enginler show yapmaya devam ederken, erkan özdamar'ın hakemliğini bitirdiler.

bu yalanlara o kadar inandırmışlar ki kendini, en sonunda prof futbolcuları bile çıktı "gs'ın ş.luğunu kabul etmiyoruz" dedi yaw bir maç sonunda. 2 maçta gs'a 3'er 0 ezildiği sezonda hem de. sonra ne saçmaladığının farkına vardı da özür diledi falan...

en son şuurlarını yitirmiş şekilde "sarı kart" şikesi yapıldığını söylüyorlardı. youtube kanallarındaki batık dönercilerden, fb-bjk resmi hesaplarına kadar, ortak gündem, tek akıl, eş zamanlı benzer açıklamalar.

son 2 senenin şampiyonu gs'ın çok net şekilde ligin üstünde olduğunu, 3. şampiyonluğun da en büyük adayı olduğunu biliyorlar. daha şimdiden 3 puan + muhtemel 2li averaj geriye düşünce telaşlandılar tabi.

gs'ın bir kez daha 3 sene üst üste şamp olmasını kaldıramayacaklarını biliyorlar. gs'ın iç dinamiklerinde ikinci bir fatih terim çıkarmasını engellemeye çalışıyorlar.

hafta hafta soralım ne olmuş acaba?

*konya deplasmanında gs'ın nizami golü verilmemiş.

*fb deplasmanında aleyhine olmayan penaltı verilmiş. daha ötesi var mı yahu?

*ads deplasmanında aleyhine olmayan penaltı verilmiş.

*kasımpaşa maçında aleyhine penaltı ile puan kaybetmiş (kollanılıyor olsa penaltı verilmezdi). maçın az uzaması ile ilgili algı yapıyorlar da, aynısı göztepe-fb maçında oldu. 10 dakika uzaması gereken maçta 5 dk uzatma verildi ve fb de aynı bizim gibi 90+5'te golü yedi ve puanı bıraktı.

*rize maçını zaten gs 5-0 kazanmış, rize şut bile çekememiş.

*hatay 2-1 ve antep 3-1 maçlarında da bir şey yok?

*son hafta alanya maçında, son dk inönü'de de, kadıköy'de de faul ile durdurulacak pozisyon devam ettirilmiş, allahtan serdar dursun boş kaleye kaçırmış... bu maçta da mertens'in maçın başındaki pozisyonuna kırmızı diye algı yapıyorlar. böyle bir sürü pozisyon bulursun. immobile'nin süper kupa maçında b.alper pozisyonu, oosterwolde'nin (rakibi hatırlayamadım) taban girdiği hareket vs vs. yani herkese oluyor.

ee? neyden bahsediyor abi bu adam? bir poh olmamış 8 haftada yahu. esas gs'ın itiraz etmesi lazım. gs'ın 8 maçının 3'ünde direkt maçın sonuna tesir eden (1 atılmış nizami gol, 2 aleyhte yediği penaltı) aleyhine hata olmuş. bunların ağladığı ise, 2 sarı kart eksik, 3 taç yanış verildi eee?

fb başkanı sahanın ortasına girdi yaw maç oynanırken. tek bir ceza yok? rakip td her maç saha kenarında show yapıyor, avrupa maçı öncesi bile rakibine laf atıyor, tek bir ceza yok?

adam kural çıkarıp "kulüp başkanlarına cezayı kaldırdı" yaw.

feci organize olmuşlar bak yıllardır, sivas'taki "ofsaytımsı" muhabbeti gibi, sanki gs kayırılıyormuş havası yaratmaya çalışıyorlar sürekli.

geçen gün bir bjkli ile konuşurken bu ofsaytımsı muhabbeti açıldı, herkes o pozisyonun o kadar ofsayt olmadığına alıştırmış ki kendini, çıldırırsın. pozisyon net ofsayt. yatabare'nin ayağı ofsaytı oluşturuyor. açın defalarca izleyin.

o pozisyonda esas problem ve eleştirilmesi gereken, garip bir şekilde pozisyonda çizgi çekilmemesi.

92-93 sezonunda gs'ın ankaragücü'ne karşı aldığı 8-0'lık galibiyet sayesinde şampiyon olduğu yalanı gibi inandırmışlar kendilerini. puan durumunu açıyorsun gösteriyorsun, gs 1-0 da kazansa şampiyon oluyor. yok. inanmıyorlar.

o ofsaytımsı muhabbetinde orta hakemin hakemliğini bitirdiler lan. tarihte ilk kez var kayıtları açıklandı daha ötesi var mı? emre maloklar, erkan enginler show yapmaya devam ederken, erkan özdamar'ın hakemliğini bitirdiler.

bu yalanlara o kadar inandırmışlar ki kendini, en sonunda prof futbolcuları bile çıktı "gs'ın ş.luğunu kabul etmiyoruz" dedi yaw bir maç sonunda. 2 maçta gs'a 3'er 0 ezildiği sezonda hem de. sonra ne saçmaladığının farkına vardı da özür diledi falan...

en son şuurlarını yitirmiş şekilde "sarı kart" şikesi yapıldığını söylüyorlardı. youtube kanallarındaki batık dönercilerden, fb-bjk resmi hesaplarına kadar, ortak gündem, tek akıl, eş zamanlı benzer açıklamalar.

son 2 senenin şampiyonu gs'ın çok net şekilde ligin üstünde olduğunu, 3. şampiyonluğun da en büyük adayı olduğunu biliyorlar. daha şimdiden 3 puan + muhtemel 2li averaj geriye düşünce telaşlandılar tabi.

gs'ın bir kez daha 3 sene üst üste şamp olmasını kaldıramayacaklarını biliyorlar. gs'ın iç dinamiklerinde ikinci bir fatih terim çıkarmasını engellemeye çalışıyorlar.

Mesaji zaten begendim ama yazi olarak da belirtmek isterim

Emegine saglik

ilk secildigi dönemki düşüncemin arkasındayım bu herifin ipini bizzat kendi camiası çekecek,heleki geçen yılki gibi olaylar olsun yalı abisi filan kurtaramaz

Aliyle sevgili olmuş bu anaaaa. Ulan sen kimsin lan Kulüp başkanı değilsin lan haddini bileceksin sen kimsin ki 30 milyon taraftara sahip koca camiayi karşına alıyorsun mahalle ağzıyla tehdit ediyorsun hayırdır lan

geçen gün bir bjkli ile konuşurken bu ofsaytımsı muhabbeti açıldı, herkes o pozisyonun o kadar ofsayt olmadığına alıştırmış ki kendini, çıldırırsın.
şu olayın devamında ne oldu biliyor musunuz;

karşımdaki bjkli, kendi hayal dünyasında hatırladığı, yani topluma empoze edilmeye çalışılan "gs hakemler tarafından kollanıyor" algısının sonucunda "gerçekmiş gibi" hatırlayıp kabul ettiği hayali var konuşmalarından birkaç cümle söyledi.

ben de "eğer o var kaydı senin iddia ettiğin gibiyse sana 10 bin tl vereceğim, ama öyle değilse sen bana vereceksin, var kayıtları her yerde mevcut, açıp tekrar dinleyelim, hem pozisyona da tekrar bakarız ofsayt mı değil mi" dedim.

ben böyle diyince, "konuşmaları belki yanlış hatırlıyor olabilirim" falan diye lafı geveledi ve iddiadan kaçtı.

bunlara karşı her ortamda sakin kalın ve somut olun. çünkü biz haklıyız. böyle yapınca en üst seviyeden kuduruyorlar.

şu olayın devamında ne oldu biliyor musunuz;

karşımdaki bjkli, kendi hayal dünyasında hatırladığı, yani topluma empoze edilmeye çalışılan "gs hakemler tarafından kollanıyor" algısının sonucunda "gerçekmiş gibi" hatırlayıp kabul ettiği hayali var konuşmalarından birkaç cümle söyledi.

ben de "eğer o var kaydı senin iddia ettiğin gibiyse sana 10 bin tl vereceğim, ama öyle değilse sen bana vereceksin, var kayıtları her yerde mevcut, açıp tekrar dinleyelim, hem pozisyona da tekrar bakarız ofsayt mı değil mi" dedim.

ben böyle diyince, "konuşmaları belki yanlış hatırlıyor olabilirim" falan diye lafı geveledi ve iddiadan kaçtı.

bunlara karşı her ortamda sakin kalın ve somut olun. çünkü biz haklıyız. böyle yapınca en üst seviyeden kuduruyorlar.
İşin kötüsü cevap vermemeye çalıştıkça kendilerinin haklı olduğuna anında inanıyorlar ve bu onları mutlu ediyor hfhfhfjjd. Harbiden hepsi psikolojik vaka şu an. S.. Git neye inanıyorsan inan diyorum ben genelde. Davar gibi güdüldüklerine ikna etmeye çalışıyorum çok zevkli oluyor.

"KİM NE SÖYLÜYORSA CEZASINI ÇEKECEK"

"Bir maçta hakem arkadaş raporuna yazmadı söylenen lafı. Okan hocanın pozisyonundan bahsediyorum. Arkadaşlara söyledik o talimat değişecek. Kim ne söylüyorsa cezasını çekecek. Rapora yazılmamış olsa bile görüntülerden ceza vereceğiz. Rapora yazmayan arkadaşa da gereği yapılacak. Okan hocanın orada kullandığı kelime var... Bakalım o hakem ne zaman maç yönetecek orada. Bana göre en büyük ceza o."

bu arada bunları söyleyen de, hakemleri soyunma odasına kitleyerek alıkoyan biri. :)

3.sınıf bir futbol ülkesine neyin kriterini getiriyorsunuz arkadaş ?

Dünyanın en büyük ligi premier lig bile uyguladığı bu kriter saçmalığını son yıllarda gevşeterek resmen kaldırdı.

Sizin 5 para etmez liginize hangi yabancı gelecek kriter koyarsanız ?

bu arada bu adam bodrum'da nereye 4000 tane villa yapacak yaw? adım atacak yer yok. 4bin villa ne demek?

Boş karakter çakma kabadayı niye o zaman bu sene Kadir sağlama geçen haftada olmak üzere 6 maç yönettirdin

Yabanci sinirini niye kaldiriyorsunuz yine bir suru copoglucop getirip kulupleri karabuk adana demir vb bircok kulup gibi batirip gidecekler

Kisitlayin bu tillahini sevdigimin ulkesin de ne basari var ne de liyakat kendi kendilerine oynasinlar belki akillari baslarina gelir
Bazı kriterler olacakmış. Bakalım son hali nasil olacak. Kesinlikle yabancı sınırı serbest olmalı. 30 yaş üstü oyuncular için milli takım, oynadığı kuluplerdeki başarılar gibi kriterler olmalı. Yabancı sınırının kalkması aklı başında olan dar bütçeli Anadolu kulüpleri içinde fırsat. Ligimiz de daha önceleri 50 bin Euro ile alınıp milyon Euro'ya satılan oyuncularda oldu.

İster TFF baskani olsun, isterse Cumhurbaşkanı olsun bu şekilde hedef gösterilen bir açıklama yaptığı an, kulüp azının payını vermeli.

Geri
Üst Alt