Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Bu arada toplantının zamanlamasını bilerek bugün seçti sadece monaco maçının konsantrasyonunu bozmak için değil dün ki mhy skandallarını gölgelemek için. Biliyoruz kendisi talimatla hareket ediyor. Gündemi değişmesine izin verilmemeli

Düşüncemi güzel anlatmış. Yönetimin beceriksizliği, basiretsizliği vb. GS'nin kendi konusudur. Ona göre zamanı gelince eleştirini vb. yapılır. Lakin Tff başkanının bu davranışları yönetim beceriksiz vb. ile normalleşmemeli. Taraftar ilk önce bu Tff'ye karşı birleşmeli.

Yaw bu ne biçim bi ….. ……. yahu

Samsun macindaki, posizyonu bir gazeteci mi sordu buna? Eger oyleyse, o serefsiz goztepe- trabzon macindaki göztepenin buz gibi penaltisini niye sormadi.. neyse hepsi Galatasaray düsmani..

Çünkü o soruyu soran şikebahçe amigosu sezgin gelmezdi. Ekol tv’ye gereken ceza gelmez tabiki bizim yavru aslanlardan.

Samsun macindaki, posizyonu bir gazeteci mi sordu buna? Eger oyleyse, o serefsiz goztepe- trabzon macindaki göztepenin buz gibi penaltisini niye sormadi.. neyse hepsi Galatasaray düsmani..
Muhtemelen bunlar sorduruyor. Trabzon son dakika yaptığı penaltı, dün ersinin yaptığı net penaltı. Bunlar daha net penaltılar ama sormazlar, izin vermez.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çakma mafya bozuntusunu o oturduğu koltuktan indiremiyorlarsa zaten bizim yönetim de işgal etmesin Galatasaray başkanlık makamını.

Bu Galatasaray düsmani görevden alinmasin diye cumhurbaskanina övgüler yagdiriyor. Biliyor tabi her an görevden istifa etmek zorunda olacagini

43 yaşındayım , Bu kadar aleni hiç olmamıştı.. Alenen itibar suikastı, çamur atma, gerçekleri eğip bükme yapıyor.
Dertlerini anlıyorum, bizim hegomonyamızı kırmak, aşağı çekmek istiyorlar. Resmen açıkça düşmanlık yapılıyor
Buna kim dur diyecek, "sonsuz güveniyoruz" diyenler mi?

Şu basın toplantısını dinlesen ne olacak..
Sene başından beri öyle rezil kararlar var ki bunların anında tepkisini koyacaksın.
Bunları rezil edeceksin. Öyle kozlarl varki elimizde ama başımızdakiler hain.
şu klübün başına gelmelerinin tek nedeni reklam..Şimdide manocada reklamın kralını yapıp kendilerini tatmin ediyorlar.

Çıkıp basın toplantısı yapacaksın.Rezill pozisyonları göstereceksin Bu ülkede yabancı hakem bir tek Galatasarayın kendi sahasında oynadığı maçta verildi.Bunları söyleceksin.Herşey apaçık ortada..Bundan sonra gerçekleşek olaylarda Galatasaray ve taraftarı bu olayların sıorumlusu değildir diyeceksin.Sorumlusu bu tffnin başındaki kişidir diyeceksin.

Ah ıulan şerefsiz hacıosman sen yat kalk dua et Galatasarayın başındakilere.Adam gibi birisi olsaydı seni öyle rezil ederdi ki basın toplantısı yapmaya yüzün olmazdı.

Şunun federasyon başkanı olduğu ülkeden ne hayır gelirki.ölmüşüz ağlayanımız yok.

Düşüncemi güzel anlatmış. Yönetimin beceriksizliği, basiretsizliği vb. GS'nin kendi konusudur. Ona göre zamanı gelince eleştirini vb. yapılır. Lakin Tff başkanının bu davranışları yönetim beceriksiz vb. ile normalleşmemeli. Taraftar ilk önce bu Tff'ye karşı birleşmeli.

Taraftar ne yapacakta birleşecek tff ye anlamadım rtaş senin kurumunun yetkili kişileri bir şey yapamıyorken? Halk ne yapabilir? yani anca söveriz işte birde statta ıslık vs

bu zırto bilerek dozunu aşan açıklamalar yaptı bugün, biz bunu konuşalım diye, bakın bugün mhy denen embesilin "şike yaptığı" raporlarda açıklandı. oraya bakma gel bana küfret olayı bu

Taraftarı, yönetim birleştirir böyle durumlarda. Taraftar napsın? Gitsin tff önüne sıçma eylemi mi yapsın?

Sahibini ve Koltugunu ruhundan cok seven surungenlerden bu da. Cok var bu omurgasizdan.

Taraftar ne yapacakta birleşecek tff ye anlamadım rtaş senin kurumunun yetkili kişileri bir şey yapamıyorken? Halk ne yapabilir? yani anca söveriz işte birde statta ıslık vs
Taraftarı, yönetim birleştirir böyle durumlarda. Taraftar napsın? Gitsin tff önüne sıçma eylemi mi yapsın?

Tff'ye karşı protesto yapacak renktaş. Zaten başka bir şey yapsın gibi bir şeyim yok. Statta bir lig maçında Tff'ye özel bir protesto yapsın taraftar. Tff'ye tepki göstermeden sürekli yönetime sallayınca Tff başkanı da zaten bana tepki göstermiyor GS taraftarı diyor. Bizim yönetimimiz ne kadar beceriksiz olursa olsun Tff'nin tarafsızlık ilkesini bu etkilememeli. Yönetim beceriksizliği bizim sorunumuz onu zamanı geldiğinde eleştiri, seçimde ceza kesme vb. yapılsın. Lakin öncelik Tff'ye tepki- protesto olmalı. Tff'yi es geçip direk yönetime yönelme yanlış olur kanısındayım.

Milli takım dünya kupasına falan gitmsin arkadaş.Bu onursuz zat ve medyadaki yalamalar bu işlerden rant sağlamasın.Bu işlerden para kazanmaması için milli takım inşallah dünya kupasına gidemez.

Ulan bu ülkede bjk,fb,trabzon başkanlarıı federasyon başkanı oldular.
Demirören
Nihat özdemir
Aydınlar
Hacıosman
Bu ülkenin başıındaki adamda fbli
Ulan bir gram şerefiniz yok sizin.
Demek Bunlar Galatasaraylı olsa ayvayı yedik.

Galatasaraya göz göre göre haksızlık yapanların canı cehenneme..Alayı gün yüzü görmesin.

Son düzenleme:
Yönetim ya adam gibi hesap sormalı ya da istifasını hemen bugün vermelidir

Geri
Üst Alt