Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.367
- 14.070
- 1.498
Yavv yeter be adam tak sarı lacivert atkını ben fenerliyim de bitsin bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dileme ulan ayı adını bile ağzına alma Şanlı Galatasarayımınİbrahim Hacıosmanoğlu: "Liverpool eski Liverpool dedim, Galatasaray Liverpool'u yendi. Geçmişte Galatasaray'ın Monaco'ya zaferi var. Bugün de üstün başarılar diliyorum."
Geçmiş postlarımda bunu defalarca yazdım Avrupa bizim için hayal bizim her sene şampiyon olup Avrupa’yı PR amaçlı ve gelir kapısı olarak görmemiz lazımBir şey diyim mi belki kızacaksınız ama Avrupa'dan daha çok biz bunların soyu tüketene kadar ligde gün yüzü göstermemeliyiz üst üstte hedef 10 yıl şampiyonluk olmalı rakipler, hakemleri, mhk, tff hepsini üst üstte koyup bir güzel oturtmalıyız.
Hatta şunu diyende çıkar eğer Avrupa yoksa Osimhen niye alınıyor haklısın derim fakat bu adamlarla mücadele edebilmek için zaten üst seviye takım kurmamız gerekiyor saha dışı yaptıkları ortada ekstra bir mücadele göstermemiz lazım.
Korkaklar
Çıkar Vatan millet Allah Peygamber deyip üstüne de bizi vatan haini ilan ederler ..Milli takima oyuncu yollamayin bakin nasil kuzu gibi oluyor
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Liverpool eski Liverpool dedim, Galatasaray Liverpool'u yendi. Geçmişte Galatasaray'ın Monaco'ya zaferi var. Bugün de üstün başarılar diliyorum."Sonunda “Monaco’ya başarılar dilerim” diyeceğini beklerdim. Unutmuştur.