Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Milli takima oyuncu yollamayin bakin nasil kuzu gibi oluyor

Bir şey diyim mi belki kızacaksınız ama Avrupa'dan daha çok biz bunların soyu tüketene kadar ligde gün yüzü göstermemeliyiz üst üstte hedef 10 yıl şampiyonluk olmalı rakipler, hakemleri, mhk, tff hepsini üst üstte koyup bir güzel oturtmalıyız.

Hatta şunu diyende çıkar eğer Avrupa yoksa Osimhen niye alınıyor haklısın derim fakat bu adamlarla mücadele edebilmek için zaten üst seviye takım kurmamız gerekiyor saha dışı yaptıkları ortada ekstra bir mücadele göstermemiz lazım.
Geçmiş postlarımda bunu defalarca yazdım Avrupa bizim için hayal bizim her sene şampiyon olup Avrupa’yı PR amaçlı ve gelir kapısı olarak görmemiz lazım

İşi gücü bıraktım Cimer'e şikayet yazmaya gidiyorum. Vakit ayırabilirseniz bence sizler de yazın.

Bu iş böyle olmaz. Ruh hastası, cahilin teki Türkiye futbolunu yönetemez!

Anlaşıldı bu savaş büyür devre arası hayvan gibi 3-4 tane topçu almamız lazım lokman Hakan falan ne varsa getirelim bunları zıbarta zıbarta ağlatmamız lazım

Sonunda “Monaco’ya başarılar dilerim” diyeceğini beklerdim. Unutmuştur.

Sonunda “Monaco’ya başarılar dilerim” diyeceğini beklerdim. Unutmuştur.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Liverpool eski Liverpool dedim, Galatasaray Liverpool'u yendi. Geçmişte Galatasaray'ın Monaco'ya zaferi var. Bugün de üstün başarılar diliyorum."

Serzenişte bulunması gereken Fb imiş. Fb kontra atağı kesilmiş. Bunu Sara'nın ayağı kırılacakken faul bile çalınmayan net kırmızı kartlık pozisyon için söylüyor. Bu adam aptal değil. Mesajı alan alıyor. Gs'yi katletmeye, Fb'yi kayırmaya devam deniyor hakemlere. Şu baskılardan sonra hakemler bizim için iyi maç bile yönetiyor diyebilirim. Bizi katletmelerine rağmen Tff için yetersiz, daha fazlasını istiyor.

Önce monakoya monakoda koyacağız sonra dönüp Galatasaray düşmanlarına koyacağız. Herkes sırasını beklesin.

Bizim yönetim de uyusun. Önünegelen bizim yönetime racon kesiyor.

Barış Yurduseven

@barisssn
·
2s

İbrahim Hacıosmanoğlu Türk Futbol Tarihine geçen açıklamalar yaptı…Bu ülkede ilk kez bir futbol adamı sisteme kafa kaldırıyor, kaldırmakla da yetmiyor onları düelloya çağırıyor…Hemşerimiz abimiz olmasının yanında duruşuyla korkmadan ülke futbolunu bataklıktan çekmeye çalışmasını tarih altın harflerle yazacaktır…Tarafsızlık isteyen herkes onun yanında olmalıdır…Özellikle de Anadolu takımları…Bugün bir miladdır ve iyiler seçimini yapmalıdır…

Geri
Üst Alt