Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Fener açıklama yapınca da böyle konuşsaydın adamlar bi ara her maçtan sonra konuşuyordu o zaman nerdeydin

Ağzında sperm kalıntılarıyla açıklama yapanların abv. Bari ağzını suyla calkalasaydin Galatasaray ismini anmadan önce

Yasin Kol iyi mac yönetti he?

Ulan tanidigim fbliler bile Yasin Kol tarafli yönetti diyor!!!! Sen ne anlatiyon???

GS düsmani sisko TRT de yorumcu galiba sesinden tanidim soruyu sorma sekli bile bizi zan altinda birakiyor Allah sizi kahretsin be

herifin her demeci aleyhimize

gecen sene bjk ile oynadigimiz macta akardesler i bitirmis

ts ile oynadigimiz macta zubkov a agir mudahale yapilmis orda ts nin hakkı yenmis

fb ile oynadigimiz macta esas sikayet etmesi gereken fb ymis

ulan herif alenen düsmanlik yapiyo bize

adam bildiğin fenerin trabzonun avukatlığına savunmuş :D derbideki hakemin bok gibi yönetimini değil de neler anlatıyor inanılmaz. bu ülkede şu itlere karşı şampiyon olmak cidden büyük iş.

Beşiktaşı Trabzonu basaksehiri yanına alıp sezon başı yıkamadın şu suratsızı. Böyle maymun eder sizi

ufak hata dediğin ne lan senin haysıyetsiz adam. O ufak hata dediğin olmasa fb 10 kişi kalacaktı ve öndeydik

Fener'e haksizlik yapiliyor denilen herifin demek bir daha ayagina gitmeye luzum yok , yonetim en fazla canli yayinda tepkisini vermeli cunku TFF'ye gitmenin bir manasi yok bu herif orada dururken.

Savaş başlamıştır.
so-it-begins-raining.gif

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Liverpool eski Liverpool dedim, Galatasaray Liverpool'u yendi. Geçmişte Galatasaray'ın Monaco'ya zaferi var. Bugün de üstün başarılar diliyorum."

Geri
Üst Alt