Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Anlamadığım bir şekilde sanki eskiden güçlüydük gibi bir şey var sana da sorayım M. Cengiz, Aysal, Yarsuvat, B. Elmas, 2- Özbek bu dönemlerinden hangisinde biz masada güçlüydük. Hiç birinde ben masada güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.
Güçlü olmasa bile zayif olmadığımız dönemler tabiki vardi Faruk süren mehmet Cansu dönemleri Ünal aysal donemi polatin ilk donemi vs
Ama esas insanların tepki gösterdiği şey guclu olmak degil tamamen sessiz ve pasif kalmak ,böylesine bir donemi canaydin donemi haric hic yaşamadık
Yani ne yapılırsa yapılsın ses eden yok bu cok cok garip birsey ,direkt siyasetle bağlantılı bana gore tabi diğer sebebine taraftarın gevşek olması yönetim üzerinde en ufak baskı kurmadilar

Aysal mı güçlüydü ya.

Sahadan çekti 2014 de baskette. Ondan sonra 3 aya başkanlığını bitirdiler.

Biz hep sahada güçlüydük arkadaşlar. Diğerlerinden çok çok güçlüyken şampiyon olabiliyoruz sadece.

Anlamadığım bir şekilde sanki eskiden güçlüydük gibi bir şey var sana da sorayım M. Cengiz, Aysal, Yarsuvat, B. Elmas, 2- Özbek bu dönemlerinden hangisinde biz masada güçlüydük. Hiç birinde ben masada güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.
Güçlü değildik ama ampulsporla dursunun arası iyi yanı öyle biliyorum. Bu Laz Ziya da ampulspor uşağı. O yüzden bu derece saygısızlık yapması garip geliyor

Cimere şikayet kampanyası başlatılmış etkisi olur olmaz bilmem ama başvurdum bende her Galatasarayli gibi. Bu Laz ziyaya had bildirmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız

Güçlü olmasa bile zayif olmadığımız dönemler tabiki vardi Faruk süren mehmet Cansu dönemleri Ünal aysal donemi polatin ilk donemi vs
Ama esas insanların tepki gösterdiği şey guclu olmak degil tamamen sessiz ve pasif kalmak ,böylesine bir donemi canaydin donemi haric hic yaşamadık
Yani ne yapılırsa yapılsın ses eden yok bu cok cok garip birsey ,direkt siyasetle bağlantılı bana gore tabi diğer sebebine taraftarın gevşek olması yönetim üzerinde en ufak baskı kurmadilar
Süren, Cansun dönemini hatırlamıyorum pek. Polat dönemi zaten kötüydük ve hiç bir şey olmadı ki gayet pasif bir dönemdi. Aysal dönemi basket maçına bile çıkmadık, sonuçta hiç bir şey olmadı maça çıkmamanla kaldın cezanı yedin. Yani masada gayet güçsüz bir dönemdi. Bazıları dönemleri yanlış hatırlıyorsun yada o dönemler eskide kaldığı için etkisi geçmiş. Biz her zaman sahada güçlü olup kazandık. Masada bir şey kazandığımızı ben hatırlamıyorum.

Cimere şikayet kampanyası başlatılmış etkisi olur olmaz bilmem ama başvurdum bende her Galatasarayli gibi. Bu Laz ziyaya had bildirmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız
Ben şikayet ettim arkadaşlar, vakit ayırın yazın lütfen.
Bu cahil Türk Futbolunun başında olamaz..

atanmış bir fenarasyon başkanı kendine güvenmiyor arkasındakilere güveniyor.Yoksa bunun anasına sövsen önce arkasına bakar sonra cevap verir

Adam direkt galatasaraya ben sizden güçlüyüm, istediğimi yaparım benim kurallarıma göre oynayacaksınız diyor.

Geri
Üst Alt