ibrahim hacıosmanoğlu

Kendi bacağına sıktı dün akşam. Artık kimse tff nin tarafsızlığından söz edemez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine neler olmuş neler

Hacıosmanoğlunun fbye çalışacağını ilk seçildiği gün söyledim hatta burda da yazmıştım.

Dursun özbek hacıosmanoğlu ali koç bu ekipten hayır çıkar mı? Ve bu sezon daha bişey olmadı ikinci yarı bir başlasın neler konuşulacak neler olacak daha durun bekleyin.Yayıncı kuruluşun yerinde olsam pılımı pırtımı toplar bu sokuk ortamdan çeker giderim

Kendi kendilerine oynasınlar allahın kevaşeleri galatasayı da kirlettiler türkiyede ki futbol ortamını da mahvettiler.Her maç her hafta saçma saçma muhabbetle dönüyor.Aklı başında bir insan evladı şu ligi izlemez varsa dekoderi şunu bunu iptal eder gider futbolun adam gibi oynandığı ligleri takip eder.

Yine neler olmuş neler

Hacıosmanoğlunun fbye çalışacağını ilk seçildiği gün söyledim hatta burda da yazmıştım.

Dursun özbek hacıosmanoğlu ali koç bu ekipten hayır çıkar mı? Ve bu sezon daha bişey olmadı ikinci yarı bir başlasın neler konuşulacak neler olacak daha durun bekleyin.Yayıncı kuruluşun yerinde olsam pılımı pırtımı toplar bu sokuk ortamdan çeker giderim

Kendi kendilerine oynasınlar allahın kevaşeleri galatasayı da kirlettiler türkiyede ki futbol ortamını da mahvettiler.Her maç her hafta saçma saçma muhabbetle dönüyor.Aklı başında bir insan evladı şu ligi izlemez varsa dekoderi şunu bunu iptal eder gider futbolun adam gibi oynandığı ligleri takip eder.
Şevki yayıncı kuruluş çok mu masum da bu sokuk ortamdan kaçacaklar. Dibine kadar boka batmışlardan birisi bunlar.
Mevcut düzenin de paydaşı. Yayıncı kuruluş dediğin de marka imaj hakkını sadece almış embesil bir oluşum.
15 sene önce kendileri neyse bugün de bulunduğumuz çizgide aynı yerdeler

Bu herifi fenere değil Koç'a bu denli yanlatan ne oldu acaba ,malum geçmişimi yada koctan menfaatli maddi cikarlarmi çünkü trabzonlu birisi kendi camiasını şehrini kolay kolay düşman etmez kendine çok büyük mal olması lazim

Pek bişey olacağını sanmıyorum. Görevine aynen devam eder.

GeNwH72W0AA87Wj

Geri
Üst Alt