Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.751
- 94.861
- 4.978
Benim anladığım koç ve yeni karısı ülkeyi iç savaşa sürüklemek istiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şevki yayıncı kuruluş çok mu masum da bu sokuk ortamdan kaçacaklar. Dibine kadar boka batmışlardan birisi bunlar.Yine neler olmuş neler
Hacıosmanoğlunun fbye çalışacağını ilk seçildiği gün söyledim hatta burda da yazmıştım.
Dursun özbek hacıosmanoğlu ali koç bu ekipten hayır çıkar mı? Ve bu sezon daha bişey olmadı ikinci yarı bir başlasın neler konuşulacak neler olacak daha durun bekleyin.Yayıncı kuruluşun yerinde olsam pılımı pırtımı toplar bu sokuk ortamdan çeker giderim
Kendi kendilerine oynasınlar allahın kevaşeleri galatasayı da kirlettiler türkiyede ki futbol ortamını da mahvettiler.Her maç her hafta saçma saçma muhabbetle dönüyor.Aklı başında bir insan evladı şu ligi izlemez varsa dekoderi şunu bunu iptal eder gider futbolun adam gibi oynandığı ligleri takip eder.
Olmaz tabi çünkü spor medyası ve sosyal medya tamamen malum takım elinde. En büyük sorun da bu zatenPek bişey olacağını sanmıyorum. Görevine aynen devam eder.