ibrahim hacıosmanoğlu

Ben daha çok şeyi merak ediyorum. Burada eleştirilen nokta nedir tam olarak? Tamam diğer konularda yerin dibine sokalım da şu olayın neyi sıkıntı?

Şöyle bir iddia vardı. Tff başkanı bir kulüp başkanı ile birlikte gidip kumar oynamamalı benim düşüncem. Zira o kadar yakınsa kumar borcu falan var mı mesela o kulüp başkanına? Bu tarz sorular gelir insanın aklına.

Ya tamam da adam gizlememiş ki bişeyi. Çıkıp basına benim kumarım geldi diyecek hali de yok. Birileri çekmiş sonra da servis edilmiş.
Üstelik 2015'ten olduğu söyleniyor. Benim anlamadığım asıl noktayı aktaramıyorum. Eleştirecek, konuşacak o kadar şey varken neden hep bu kumar mevzusu gündeme geliyor, yasak mı bu?
Zamanında Burak, Selçuk, Hakan Balta için de bu yapılmıştı. Anlam veremiyorum
Topçularınki basit birşeydi burada sabahladığını söylüyorlar iddialarda. Ayrıca tff ve kulüp başkanları bu tarz şeylerden uzak durmalı.kurumları temsil ediyorlar

Bu lacivert kaşarların bu herif başkan olmaya hazırlandığında ses etmemelerinden bi bok olduğunu anlamaliydik zaten. Resmen maşa bu herif özellikle getirtilmiş oraya oturtulmus geçmişteki söylemlerinden dolayı rakip takımın ses edemeyeceği biri lazımda ali koç'a o da İbrahim haciosmanogluydu. Bi anda çıktı piyasaya hal ve hareketleri kepazelik herifin. Fener amigosu her hafta bize sallıyor.

Ülkede artık bi halt yediğinde çıkıp açıklama yapmana özür dilemene istifa etmene gerek yok. 2 gün sonra unutulur veya eski tarih ve montaj deyip geçebilirsin. Bunlari demene bile gerek yok. Hiç bişey olmamış gibi davranman yeter. Kimse sana hesap sormaz.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İstifa haberleri çıktığına göre maksimum Ocak-şubat ayını anca görür.

Geri
Üst Alt