ibrahim hacıosmanoğlu

Okuma yazması olmayan zavallı korkak satılık 1 adam

Şerefini kaç paraya sattın HacOsmanÇocuğu

Yarın çıkar Fatih Sultan Mehmet der, iki de namus şeref haysiyet kelimeleri içeren cümle kurar bir bakmışsın mağdur olan o suçlu olan biziz.

alooooooooooooooooooo düdüklü köpeklerin renge göre mi karar veriyor koç yalayıcı

ali koç ilk 3 senesinde -ilk döneminde - beceriksizlik ve üzerine saçmalamala ezildi

ikinci döneminde - erden timur gibi muazzam bir adama tosladı , saçmaladı , hakaretlere başaldı

baktı oda olmuyor bu döneminde mümkün olduğunca geride takılıyor , aldı yanına emirerlerini - TFF vs hepsi 1 alo uzaklığınd formatta...

kabak gibi ortada bunlar.

Bu adamı anca trabzonlular yıkabilir ne yapıp edip ts ibo cephesi yaratmalıyız

hadi çık tvlere rizenin hakkı yendi de satılık adam seni

Şimdi bı şerefsize namussuza küfür etsek ceza alacağız.Ama soğuyamıyorum yemin ederim..

Senden alacağımız bi kupa var kardeş. Bizzat elinden alacağız o kupayı.

Tamam en büyük fenerli sensin anladık şimdi istifa et.

Bu herif çok tehlikeli bir herif. Boşuna getirilmedi oraya

Mafyalıktan, serserilikten övünen insanları bir kurumun bana getirirsen orada istenmeyen tüm olaylar döner.

Gördüğüm en kötü spor insanı. Daha doğrusu sporla alakası da yok ne işi var o koltukta diyeceğim; burası Türkiye diyorum.

Vatan millet sakarya edebiyatla meşruiyet devşirmeye çalışan, dini imanı para olan, omurgasız onursuz haysiyetsiz çakma mafya

Maalesef şu son beş-on yıldır bunların dönemi zaten. Ülkenin ne hale geldiğini görüyoruz

Fakat bu devran elbet dönecek

Geri
Üst Alt