ibrahim hacıosmanoğlu

Hoca buna haddini bildirmedi mi hala. Turnuva bitmesini bekliyorum

Kesinlikle suna emin oldum. Bu ilkokul mezunu herif Avustralya macinin kadrosuna karismistir. Kerem'in ozellikle oynamasi icin diretmistir.

Herif Allah’ı Allay yazmış, seni okutan ilkokul hocana

Eski yazısında bir yer okudum "Cansu Albay" yazmış sandım. Bir daha okudum Cenabu Allay" yazmış, sanıyorum ki Cenab-ı Allah demek istemiş.

dayı senin ne iş yaptığın belli değilken, kimse seni tanımazken o adam 50 sene Türk futboluna hizmet etti. aklınızın hayalinizin alamayacağı başarıları o adam kazandırdı.

sen kimsin de yazılı metin üzerinden, anlamadan, dinlemeden fatih terim'e laf atmaya çalışıyorsun.

senin liyakatin mi var da o görevdesin? ne başarmışsın hayatında da hayatını bu işe adamış adama laf etme haddini kendinde bulunduruyorsun.

birisi acilen bu adama haddini bildirmeli.

Bu villacıyı başımıza bela ettiler. Yaptığı saçmalıklar bini aştı

Adam bence şu anki Türkiye'nin özeti gibi birşey. Hiçbir vasfın olmadan sadece lobi ve paran varsa ülkemizde en üst makamlara gelebiliyorsunuz. Rezilliğin dik alasını yaşıyoruz son zamanlarda. Konuşma özürlü mafyatik adamları baştacı ederek kalitemizin yerlerde olduğunu tüm dünyaya ispat ediyoruz sayesinde. ve bu adam sırf Galatasaray düşmanlığı yapıyor diye prim yapıp destek görüyor diğer sözümona çok şeref ve doğruluk timsali takımlar tarafından.

Geri
Üst Alt