ibrahim hacıosmanoğlu

Tam bir kara cahil. Yüzünden, gözünden, konuşmasından bayağılık akıyor.

Bu adam şu anki servetine nasıl kondu bunun artık araştırılması lazım....
Bu kadar vasıfsız biri nasıl o mevkide olur akıl alır gibi değil...

Allahım bizi kendini alim gören zalimlerden cahillerden kurtar. AMİNNNN :)

Milat spor miladın doldu demiş

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözde futbolun başında olan futbolu yönetmesi gereken adam siyasilerden yardım istiyor
Futbolla alakası olmayan bir adamı tutup getirirsen futbol konuşmasınıda bekleyemeyiz doğal olarak
Tüm kulüplerin yapması gereken derhal ortak hareket edip seçim ile bu şahsın görevden uzaklaşmasını sağlamak olmalı

Ahmet cakardan bahsediyor.

Bir tane soru var "kufurlu olmayacak ama sert ne soylemek istersiniz" falan diyor kizin teki mikrofon uzatip. Ahmet cakar "bizim cocuklar baska tur cocuklar " gibi boktan bir demeci var.

1 cumlesi dogru o yuzden, kalani tamamn Fatih Terimin kendisinde yarattigi huzursuzlugun sesi.
Bir sey yok bunda nerede demis duymadim da. Tuchel'e kadro secimi yuzunden alman casusu dediler sert elestiri diye bir şey var, kara mizah diye bir sey var. Herşeye Ahlak kisvesi bir burada örtulüyor. Ne ahlakmıs arkadaş yani.

Milat spor miladın doldu demiş

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu dışı olacak biraz ama özellikle o kelimeye odaklanarak yazdığın için düzeltmek istedim. "Ömrü bitmek, zamanı dolmak" anlamındaki deyim "miadı dolmak" şeklinde, "miladı dolmak" değil. Çok yaygın yapılan bir yanlış maalesef. Miad "belirlenmiş zaman" veya "vaat edilen süre" vs gibi anlamlarda Arapça bir kelime ve bu deyim kalıplaşarak yerleşmiş dilimize.

Arizona colunde , haziran ayinda 45 derece kamp yerini sen ve ekibin seçti ha?

Niye Phoenix diye soranlara cevabim Laz Ve Gaz ucakla 1 saat.

Geri
Üst Alt