Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.840
- 10.533
- 1.088
İstifa et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın okuması, yazması ya da Türkçe'yi konuşamaması falan en son takılınacak şeyler.
Kardeşim tahsilin ne olursa olsun, insan dediğinde biraz tevazu olur. Üstüne bastırarak söylüyorum, "insan"da olur. Biraz düşünmek vardır, karşındakini dinlemek, anlamak vardır. Eleştiri kültürünü öğrenmek vardır, özeleştiri vardır. Kendine gün içinde yaptıklarınla ilgili birkaç adım dışarıdan bakıp ben neden böyle yaptım demek vardır.
Hepsinden önce, makamın ağırlığını bilmek vardır. Sen öyle ya da böyle hasbelkader önemli bir makama geçmişsin. Senin adın, sanın, kim olduğun zerre önemli değil. Sen o makamın ağırlığını taşımayı öğreneceksin önce. Kabadayı ağızlarını geçtim zaten. Devlet terbiyesi denen bir şey vardır. Sen ağzını açtığın anda koca bir ülkeyi temsil ediyorsun, bunun ağırlığıyla konuşursun. Birisine cevap vereceksen bunun ağırlığıyla vereceksin. Öyle basit değil bu işler. Liyakat dediğin şey sadece tahsilden ya da tecrübeden geçmez. Karakterden geçer, itidalden geçer. Herif sıfır oğlu sıfır... Neresinden tutsan elinde kalır.
Bu terbiye A dan Z ye son 30 yilin Turkiyesinde olsa, hayalimizde ki ulkede yasiyor olurduk.Görevden affını iste puşt!
mesajını neden düzenledin dostum
Yok olm direkt herif yazdım herif tam bir herifmesajını neden düzenledin dostum
küfrün cezası var
smodsun diye size ceza yok mu