İbrahim Hatipoğlu: “Ben başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum“

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu: "Transfer süreciyle ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğiz. Transfer döneminde neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız. Çok büyük bilgi kirliliği var. Süreçler çok yanlış yönlendirildi ve değerlendirildi."
Futbolun başındaki yönetici olarak bunu önlemek ve taraftarı doğru bilgilendirmek senin görevin değil mi? O zaman görevini iyi yapamamışsın demek ki bu sorunları yaşamışız.

Yav abi 5-0 kazanmışız, keyfimiz yerinde, sen niye çıkıyon kamera karşısına ya? Bozma işte keyfimizi.

Bu ne anlatiyor yav? Bügün yenilseydik cikip böyle konusacakmiydi acaba? Orta saha yok orta saha

Ulan ne utanmaz ne yüzsüz ne midesiz insanlarsınız.

Defolup gidin

osimhenli toreyralı kadroyla rize denen bakkal takımına 5 atınca mı mikrofon karşısına çıkıyon
hadsiz herif

başarılı transfer dönemi geçirdiğin için mi yang boysa elendin
cücüklerden 5 yedin
cenk ergün istifa etti

ilk genel kurulda def edileceksiniz

Ulan transferleri şahıslar değil, Galatasaray ismi yapıyor dedin. Kulüp ismini bilmem ne yaptın

🤬

Transfer döneminde basariliydik demesinin altinda ne var hepimiz biliyoruz

Erden timur ile kendini yarisa sokmaya calisiyor

Gsyiad elemanlari meyve veren agaci tasliyorlar

Erden timur’un transfer disinda en önemli isi takimi bir arada tutmasiydi huzurlu bir ortam sagliyordu

Hatipoglu ise anca 5 gol atilan mactan sonra cikip konusabiliyor

İki sakatlık iki ceza olsun görürüm ben başarılı transfer sezonunu.

Mehmet Ali Aydınlar kılıklı adam.

O da böyle bıyık altından konuşup bir halt olmadı Fener için.

Veriyorsan para ver sponsor ol kenara çekil, reklamını yaptır rahatla

Demiştik farklı galibiyet olunca nasıl hemen üste çıkıyorlar.Acil istifa.Hiç konuşmasa kendini unutturacak mesela.

Ne diyeceksin, misal. 3'lük oyuncuya 5 verdik ama gelmedi mi diyeceksin.

Göreceğiz İbo. Zor maçlarda istediğimiz sonuçları alamazsak yine konuşacaksın ama!

Geri
Üst Alt