GSC Haber İbrahim Hatipoğlu: "Cuesta'nın nasıl futbolcu olduğunu sahada göreceğiz"

Göremiyoruz çünkü sahada yok herif futbolla alakası yok. Ben kötü stoper çok gördüm Galatasaray da da bu kötü bile değil. Ali Turan bundan kat kat iyi stoper.

Cuesta ile Metahan arasindaki tek fark renk farki
Metehan bizde oynayan en kötü stoperdi daha kötüsünü bulmuşlar ama bu adamı alarak.

Adamın müdahele gücü yok
İkili mücadelerde kazandığı yok
Kafa toplarında 1 metre önüne vurabiliyor rakibin olduğu yere
Pas becerisi de yok

Utanmaz arlanmaz hain herif

Bu adam nasıl Kolombiya milli takımına seçilmiş anlamadım

Aponun kötü hali gibi işte
2. yarı stoperde bi konyalı bi de kolombiyalı Apo vardı
Üzgünüz ertem
Baba kötü Abdülkerim bile olsa bişey yapar sahada en azından varlığını hissedersin. Bu herif yok yok sahada yok. Nicelik bile kazandırmıyor takıma.

Nelson demiyorum bakın Metehan bile daha iyi Cuesta dan. Ayrıca stoper değil 6 numara

Ben suçun Cuesta oldugunu düsünmüyorum herkezin aksine. Sorun takim defansi ve en çokta üçlü dizilis

Evet iyi değildi ama maçı mahvedenler sıralamasında Barış, Mertens, Sara, Demirbay hatta Apo'dan sıra gelmez Cuesta'ya.

Bu herif ve yaptığı transferler araştırılmalı. Erden Timur'un Bizans oyunları ile küstürülüp uzaklaştırılıp yerine bu herifin getirilmesi araştırılmalı. Kimler bu duruma ön ayak oldu veya destekledi ise kulüpten uzaklaştırılmalı. İşte asıl hainler onlardır.

Bu badem bıyıklı pastacı lale de utanıyor mudur? Hiç sanmam. Ulan o pastasını kestiğin UEFA kupasını kazanıp getirenler o kupanın pastasını kesip yemedi, sen kimsin? Kim oluyorsun?

Utanmaz arlanmaz herifler!!

Geri
Üst Alt