Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.841
- 790
- 1.738
Hafta sonu iş yüklünden takip edemedim
ne oldu bu transfer işi neden olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklanana göre kulüple anlaşılmış ancak oyuncunun aile akraba kesiminin saçma sapan talepleri sebebiyle masadan kalkılmış verilen bilgi özetle böyle.Hafta sonu iş yüklünden takip edemedim
+9999Lan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
Bizimkiler 100-200 k euro nun peşine düşüp cingene pazarlığı yapmışlardır yine. 1 buçuk ay Oğuz’u beklettikleri gibi. Kimseyi alamayız doğru düzgün. İnsallah bir an önce istifa ederler seçime gireriz.Ben sıkıntının doue ve rennesten kaynaklandığını hiç sanmıyorum..
Cenk serv anlasmasi verdiği feghouliyi bile 2 ayda ancak aldı, normal.Bizimkiler 100-200 k euro nun peşine düşüp cingene pazarlığı yapmışlardır yine. 1 buçuk ay Oğuz’u beklettikleri gibi. Kimseyi alamayız doğru düzgün. İnsallah bir an önce istifa ederler seçime gireriz.
Sen maaş alarak yapıyon,işin bu.Bu adamın işi bu değil yani maaşlı bir profesyonel değil,herhangi bir beklentisi olmadan Sportif AŞ'de görev alıyorLan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
Bu bir görev, talip olduğun için basarirsan seçiliyorsun. İddialarından biri de bu vazifeyi yerine getirmek zaten öyle bi yazmışsın ki yoldan adam çevirdik gel hele surda bir transfer yap. Onun beklentisi vardır yoktur bilemem ama oraya gelen adamın sorumlulukları var ister para alsın ister almasın.Sen maaş alarak yapıyon,işin bu.Bu adamın işi bu değil yani maaşlı bir profesyonel değil,herhangi bir beklentisi olmadan Sportif AŞ'de görev alıyor
20-25 vs isterlerTekrar girer mi