İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

Hafta sonu iş yüklünden takip edemedim
ne oldu bu transfer işi neden olmadı
Açıklanana göre kulüple anlaşılmış ancak oyuncunun aile akraba kesiminin saçma sapan talepleri sebebiyle masadan kalkılmış verilen bilgi özetle böyle.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
+9999

Ben sıkıntının doue ve rennesten kaynaklandığını hiç sanmıyorum..
Bizimkiler 100-200 k euro nun peşine düşüp cingene pazarlığı yapmışlardır yine. 1 buçuk ay Oğuz’u beklettikleri gibi. Kimseyi alamayız doğru düzgün. İnsallah bir an önce istifa ederler seçime gireriz.

Bizimkiler 100-200 k euro nun peşine düşüp cingene pazarlığı yapmışlardır yine. 1 buçuk ay Oğuz’u beklettikleri gibi. Kimseyi alamayız doğru düzgün. İnsallah bir an önce istifa ederler seçime gireriz.
Cenk serv anlasmasi verdiği feghouliyi bile 2 ayda ancak aldı, normal.

Lan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
Sen maaş alarak yapıyon,işin bu.Bu adamın işi bu değil yani maaşlı bir profesyonel değil,herhangi bir beklentisi olmadan Sportif AŞ'de görev alıyor

Sen maaş alarak yapıyon,işin bu.Bu adamın işi bu değil yani maaşlı bir profesyonel değil,herhangi bir beklentisi olmadan Sportif AŞ'de görev alıyor
Bu bir görev, talip olduğun için basarirsan seçiliyorsun. İddialarından biri de bu vazifeyi yerine getirmek zaten öyle bi yazmışsın ki yoldan adam çevirdik gel hele surda bir transfer yap. Onun beklentisi vardır yoktur bilemem ama oraya gelen adamın sorumlulukları var ister para alsın ister almasın.

Artık ne Doue'msın ne de bedduam.

bu işte sadece hatip değil herkes unutuyor, cenk ergün adlı komisyoncu komisyonu az olduğu için iptal ettirdi transferi sonra arkadaşı solbakkenden jelerti getirtti

Geçen yaz çok büyük hainlikler yapıldı transferde. Osimhen piyangosu vurmasa ki onu da getiren dışlamak için her yolu denedikleri gardi'nin hediyesi acunun ajanı gibi çalıştı kulüpte.

Geri
Üst Alt