Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Yola gelmiş en azından taraftar haklı falan diyor. Bir de özür dileyip istifa ederse tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Jelert taş gibi herif neden ısrarla bu elemanın peşinde koşuyoruz o kadar iyi mi? Boey gibi bir potansiyel havası vermiyor videolardan hiç.
Timurun bize son hediyesiydi bats.Transferden vazgeçtik değil, doue'yi alamadı bu yönetim ikna edemedi, beceremedi.
Aylarca peşinden koştuğu veledi alamadılar bu kadar beceriksizler işte, bunlar oğuz Aydın'ı da alamadılar beceremediler.
Ve ben şuna da inanıyorum artık batsuayi transfer çalımı falan değil fener isteseydi batsuayi kalırdı fenerde
Ben sıkıntının doue ve rennesten kaynaklandığını hiç sanmıyorum..200-300 bin euro'ya oynamaya devam etsin çöplükte. Şampiyonlar Ligi, yüksek maaş falan bu gibilere fazla.
Bu arada Doue'nin bu sıkıntılı tavrı, yönetimin beceriksizliğini aklamaz. Bu adam böyle bir adamsa, sen koskoca Galatasaray'sın. Çizgiyi ilk günden net biçimde çekeceksin. Saçı başı ayrı oynayan adamın, üç kuruşluk menajerlerin peşinde Galatasaray'ın 1 ayını boş yere harcamayacaksın.
Temmuz bitiyor. Yakında Süper Kupa finali var. Ardından Lig başlayacak. Ve hala ne orta saha, ne bir sağ bek yok.
Süper Kupa finalinin kaybedilmesi ya da lig başlangıcında puan kaybı yaşanması halinde, bunun hesabını kim verecek?
Ne masalı yahu, adam anlatmış olanı biteni. Daha önce hiç böyle samimi açıklamalar duymamıştık.Danimarkalı Andersen'den masalları bırak birader, Danimarkalı Jelerti getir ve istifa et derhal
Savunmacı adamın düz oyuncu olması daha iyi bence. Mağdur etmez. Layığıyla defansif performans sergiler. Hücumda zaten etkili adamlarımız var. Arka tarafı sağlama alalım yeter.Jelertin videolarini izledinmi cok düz bi topcuya benziyor linnes gibi
doue kim allahini seversen, hocaya demekki orda bitti garantisi verdi, okanda rahatlikls ismini verdi. beceriksizler eline bulastirdilar!Hocanin son aciklamasinda yönetime lafı yapistirip, sonra due ile ilgileniyoruz demesinden sonra sozde guvenilir kaynaklardan due ile anlasildi haberleri cikmaya basladi.
Dün transferle ilgilenen ikizlerden birinin gs tvye yaptigi aciklamada due olmayacak demesi ve sonra transfer konusunda sözde hocanin soylediklerini desteklemesi..
hocanin yonetimi inceden taraftarin önüne atmasina verilen bir cevaptı bu bence. Duede aşılamayacak bi sorun oldugunu sanmiyorum.
İyi niyetli degilsiniz.