İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

Yola gelmiş en azından taraftar haklı falan diyor. Bir de özür dileyip istifa ederse tamamdır

Erden Timur'un göz altları uykusuzluktan çöküyordu bu dönemler. Maşallah hepiniz domuz gibi sağlıklı görünüyorsunuz. Beyler burası Galatasaray ya işinizi adam gibi yapın ya da ... gidin.

isimleri hatipoglu sızdırmıyor belli ki

Transferden vazgeçtik değil, doue'yi alamadı bu yönetim ikna edemedi, beceremedi.
Aylarca peşinden koştuğu veledi alamadılar bu kadar beceriksizler işte, bunlar oğuz Aydın'ı da alamadılar beceremediler.
Ve ben şuna da inanıyorum artık batsuayi transfer çalımı falan değil fener isteseydi batsuayi kalırdı fenerde
Timurun bize son hediyesiydi bats.

200-300 bin euro'ya oynamaya devam etsin çöplükte. Şampiyonlar Ligi, yüksek maaş falan bu gibilere fazla.

Bu arada Doue'nin bu sıkıntılı tavrı, yönetimin beceriksizliğini aklamaz. Bu adam böyle bir adamsa, sen koskoca Galatasaray'sın. Çizgiyi ilk günden net biçimde çekeceksin. Saçı başı ayrı oynayan adamın, üç kuruşluk menajerlerin peşinde Galatasaray'ın 1 ayını boş yere harcamayacaksın.

Temmuz bitiyor. Yakında Süper Kupa finali var. Ardından Lig başlayacak. Ve hala ne orta saha, ne bir sağ bek yok.

Süper Kupa finalinin kaybedilmesi ya da lig başlangıcında puan kaybı yaşanması halinde, bunun hesabını kim verecek?
Ben sıkıntının doue ve rennesten kaynaklandığını hiç sanmıyorum..

Jelertin videolarini izledinmi cok düz bi topcuya benziyor linnes gibi
Savunmacı adamın düz oyuncu olması daha iyi bence. Mağdur etmez. Layığıyla defansif performans sergiler. Hücumda zaten etkili adamlarımız var. Arka tarafı sağlama alalım yeter.

İyi niyetli ama bu görev kendisine 2 gömlek fazla geldi. Asıl orda 3 tane sinsi var onlardan bu adama sira gelmez. Biri dursun digeri metin sonuncusu da Cenker. O yüzden asıl hedef onlar olmalı. Adam ter içinde sesi titreyerek konuştu. Ben samimiyetine inanıyorum dediğim gibi bu görevi kaldıracak kabiliyet ve yetenek kendisinde yok ama diğerleri gibi şeytanlık peşinde değil bana göre. Ha bugün Cenker çıksa tv karsisina sırita sirita konuşurdu pc TV telefon ne varsa kırar ederdik büyük ihtimalle

cidden farki acmayalim diye malum sahis atadi bence bunu bize

baska bir sey gelmiyor aklima

bu kadar kabiliyetsiz bir adamin baska türlü ne isi olurdu gsde

futbol ile gram bilgisi yok, tipinden spor disinda her türlü bakanlik akiyor.

Hocanin son aciklamasinda yönetime lafı yapistirip, sonra due ile ilgileniyoruz demesinden sonra sozde guvenilir kaynaklardan due ile anlasildi haberleri cikmaya basladi.

Dün transferle ilgilenen ikizlerden birinin gs tvye yaptigi aciklamada due olmayacak demesi ve sonra transfer konusunda sözde hocanin soylediklerini desteklemesi..

hocanin yonetimi inceden taraftarin önüne atmasina verilen bir cevaptı bu bence. Duede aşılamayacak bi sorun oldugunu sanmiyorum.

İyi niyetli degilsiniz.

Hocanin son aciklamasinda yönetime lafı yapistirip, sonra due ile ilgileniyoruz demesinden sonra sozde guvenilir kaynaklardan due ile anlasildi haberleri cikmaya basladi.

Dün transferle ilgilenen ikizlerden birinin gs tvye yaptigi aciklamada due olmayacak demesi ve sonra transfer konusunda sözde hocanin soylediklerini desteklemesi..

hocanin yonetimi inceden taraftarin önüne atmasina verilen bir cevaptı bu bence. Duede aşılamayacak bi sorun oldugunu sanmiyorum.

İyi niyetli degilsiniz.
doue kim allahini seversen, hocaya demekki orda bitti garantisi verdi, okanda rahatlikls ismini verdi. beceriksizler eline bulastirdilar!

Bu Douenin milli takım olayı yoktu euro 2024ü bekledik bahanesi öne sürebileceğiniz, profil olarak üst seviye bir oyuncu değil Rennes seviyesinde tutunabileceği bile meçhul ne diye 2 ay bunun peşinden koşarsınız yahu neyin kafasını yaşıyosunuz siz?

Doue listemizde değil hiç kimse Galatasaraydan büyük değildir biz listedeki diğer adayımızı az sonra açıklayacağız resmi kanallarımızı takip edin dersen millet der ki adam haklı bak transferi bitirmiş ama sen bunu beceremeyip hala en iyisini alacağız, görüşeceğiz vb. altı boş açıklamalara devam ediyorsun...

Geri
Üst Alt