İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

Baştan söyleyeyim... Yine net cümleler kurarsan merak etmeyin şu tarihe kadar yetiştireceğiz falan dersen kendini yakarsın. Hoş zaten o hatayı yaptın en baştan da. Şimdi ne yapsan kurtaramazsın. Bugün ki açıklamanda şu oyuncu ile anlaştık demekten başka çaren yok. En başından itibaren gizlilik içerisinde yürütsen olayları, taraftarı en başında evet transferler biraz geç olacak ama olabileceklerin arasındakilerin en iyisi olacak deseydiniz bu hallere gelmezdiniz.

Ayrıca birebir sen haber uçuruyorsan o isimleri sen, yok başkası uçuruyorsa her kim ise yönetimden uzaklaştırılmalı. Kimse kendi ayağına bu şekilde kurşun sıkamaz...

Yeter ulan yeter. Badem biyigini gormeye tahammulum yok. Izlemeyecegim.

Arkadaşlar Galatasaray'da transfer bitmez taraftarımız rahat olsun bize güvensin diyip kapatır

Bıyıklarını hangi şampuanla yıkadığını açıklayacak

Transfer açıklaması dışında söylenecek hiçbir şey umrumda değil. Bahanelerin bir manası yok gerçekten.

Çok çalışıyoruz, uğraşıyoruz, işte en iyisini almaya çalışıyoruz falan filan bunların hiçbir anlamı yok.

Ne anlatacak çok merak ediyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla iyi cesaret, tabutlarina bir çivi daha çakarlar en fazla bir iş yapamadıkları belli yalan söylemek dışında.

Transfer yaparsam benim de yanağımı sıkar mısınız - Abraham Hatipson

Ya samimi söylüyorum bu forumdan bir ekip olsa transfer komitesi olarak ulan iyi kötü sağ bek ve orta saha ile anlaşmıştık aha bu kadar net konuşuyorum.

Ya arkadaşım siz nasıl beceriksiz insanlarsınız ya. Nerenin kimin torpilisiniz siz.

sddefault.jpg

2799710.jpg

Geri
Üst Alt