- 16 Haziran 2010
- 208.723
- 162.421
- 6.838
İbrahim Hatipoğlu: “MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, Barış Alper için üzüldüğünü söylüyor. Üzülmesin istifa etsin!”
İbrahim Hatipoğlu: "Barış Alper'in durumuyla ilgili henüz bizim de net bilgimiz yok. Yarın MR'dan sonra netleşecek. Ancak dizi ile ilgili endişlerimiz var. Dönüş olabileceği, esneme gibi bir durum sözkonusu."
İbrahim Hatipoğlu: "MHK Başkanı son pozisyon öncesi hakemin iyi yönettiğini söyledi. Herhalde başka maçı izledi. Çok büyük hakem hataları vardı. Bize göre en az 2 ya da 3 tane kırmızı kart pozisyonu var. Pozisyonların birçoğunda hakemin yanlış yorumları var. Direkten dönen pozisyon öncesi hakemin 3 metre önünde net bir faul var. Bunları görmeyen hakemin kurumundaki başındaki kişi 90+5'e kadar sorun yok diye yorumlaması zaten bugünkü hakemlerin neden böyle performans gösterdiğini çok net açıkladı. bence üzülmesin derhal istifa etsin. O üzülecek noktada değil, bu problemleri çözecek noktadaki kişi."
İbrahim Hatipoğlu: "Biz açıklamamızın gerçeğe dönüşmesi için çabalayacağız. TFF Başkanı tarafsızlığını kaybetti. O koltukta oturmamalı. MHK da istifa etmeli!"
İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray ihtiyacı olan oyuncuları her zaman transfer etmiştir. Ligde şampiyon olmak, Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Her türlü transfer imkanlarını kullanacağız."
İbrahim Hatipoğlu: "Metehan Baltacı'nın canı sağ olsun. Genç kardeşlerimiz hatalar yapacaklar. O bizim kıymetlimiz. Ben hala o pozisyon öncesinde rakip oyuncunun topa elle temas ettiğini düşünüyorum. Yayıncının gösterdiği açılardan dolayı 'düşünüyorum' diyorum."
(TV100)