İbrahim Hatipoğlu: “MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, Barış Alper için üzülmesin. İstifa etsin!”

Helal lan Ersin, ne istediysem sordu.
Hatipoglu'nun aciklamalarini begendim.

İbrahim Hatipoğlu: "MHK Başkanı son pozisyon öncesi hakemin iyi yönettiğini söyledi. Herhalde başka maçı izledi. Çok büyük hakem hataları vardı. Bize göre en az 2 ya da 3 tane kırmızı kart pozisyonu var. Pozisyonların birçoğunda hakemin yanlış yorumları var. Direkten dönen pozisyon öncesi hakemin 3 metre önünde net bir faul var. Bunları görmeyen hakemin kurumundaki başındaki kişi 90+5'e kadar sorun yok diye yorumlaması zaten bugünkü hakemlerin neden böyle performans gösterdiğini çok net açıkladı. bence üzülmesin derhal istifa etsin. O üzülecek noktada değil, bu problemleri çözecek noktadaki kişi."
İşte bu

Ibrahim yeter diyor. :tbr:

İbrahim Hatipoğlu: "Biz açıklamamızın gerçeğe dönüşmesi için çabalayacağız. TFF Başkanı tarafsızlığını kaybetti. O koltukta oturmamalı. MHK da istifa etmeli!"
Olay bu gerekli girişim ve şikayetler yapılmalı en son çare gerekirse imza toplama başlamalı alt lig, üst lig uğraşılmalı en son çare dememin sebebi bu imza işlerinin genelde sonuçsuz kalması.

Hepsini ust uste koyduk

Hak yiyenler hic basarili olabilir mi?

Hemen transfere basliyoruz.

İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray ihtiyacı olan oyuncuları her zaman transfer etmiştir. Ligde şampiyon olmak, Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Her türlü transfer imkanlarını kullanacağız." (TV100)

son cümlesi etkili ve dogruydu tff ve mhk tarafsızlıgını kaybetti bunlar defolana kadar bunun için eylemler yapmalı yönetim
muhtemelen acun ve fenerde istifa etmemeleri için bastıracaklardır

İbrahim Hatipoğlu: "MHK Başkanı son pozisyon öncesi hakemin iyi yönettiğini söyledi. Herhalde başka maçı izledi. Çok büyük hakem hataları vardı. Bize göre en az 2 ya da 3 tane kırmızı kart pozisyonu var. Pozisyonların birçoğunda hakemin yanlış yorumları var. Direkten dönen pozisyon öncesi hakemin 3 metre önünde net bir faul var. Bunları görmeyen hakemin kurumundaki başındaki kişi 90+5'e kadar sorun yok diye yorumlaması zaten bugünkü hakemlerin neden böyle performans gösterdiğini çok net açıkladı. bence üzülmesin derhal istifa etsin. O üzülecek noktada değil, bu problemleri çözecek noktadaki kişi."
Güzel açıklama tebrik ederim

İbrahim Hatipoğlu: "Metehan Baltacı'nın canı sağ olsun. Genç kardeşlerimiz hatalar yapacaklar. O bizim kıymetlimiz. Ben hala o pozisyon öncesinde rakip oyuncunun topa elle temas ettiğini düşünüyorum. Yayıncının gösterdiği açılardan dolayı 'düşünüyorum' diyorum."

Bu yoneticiler hic aciklama yapmayi bilmiyor. Orada takilacagin yer burasi mi? Adam diyor ki, bu pozisyona kadar hakem gayet iyiydi diyor. 3 kirmizi kesin iken bunu diyor. Bizde sizden Galatasaray'i savunmasini bekliyoruz.
Ona cevap verdi zaten dediğinin hepsini soyledi

Hemen transfere basliyoruz.

İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray ihtiyacı olan oyuncuları her zaman transfer etmiştir. Ligde şampiyon olmak, Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Her türlü transfer imkanlarını kullanacağız." (TV100)
Florya'yı hesaba katmadan 1.7(Sermaye artışı)+1.7(Mecidiyeköy)-2.5(BB çıkış) desek 900 milyon TL civarı bir kaynak var Nelsson'da satılacak oradan da bir kaynak olacak aslında elleri güçlü olacak devre arası ama biraz para görünce saçmalamaya gerek yok düzgün iyi ve mümkün olduğunca az masraf yapmalıyız.

Şaibeli kişilerin neden şaibeli olduğunu söylemekten çekiniyor bizim insanlarımız bunu hala anlamiyorum

Olay hakemin kötü yönetimiyle sınırlı kalmamalıdır Galatasaray'ın en değerli oyuncusu bilerek isteyerek sakatlanmıştır burayı deşmek lazım asıl.

Rezan Epözdemir​

Sevgili Galatasaraylılar; Öncelikle alınması gereken aksiyonları soruyorsunuz Kısaca özetleyeyim. 1) Tff ve rakiplere karşı yürütülen iletişim ve iletişim stratejisi son derece yetersiz. Daha proaktif, esaslı, mütekabiliyet esasına dayanan, Galatasarayın hak ve menfaatlerini önceleyen daha güçlü bir iletişim mekanizmasına ihtiyaç var. 2)Sayın Başkan, önceki başkanlar ve tüm paydaşlarla bir araya gelip alınacak aksiyonlarla ilgili birlikte mücadele edilmeli. 3) Başta Ural Aküzüm olmak üzere TFF ve kurullarındaki tüm Galatasaraylılar tepki göstererek istifa etmeli. 4) Bein Sport’s un tek yanlı ve objektiflikten uzak bu tutumu devam ederse, yayın havuzundan çıkılmalı. Daha önce bu konuda ben mütala hazırlamıştım. Galatasaray taraftarlarının bein sport'a üyelik iptali de düşünülmeli. 5) 2021 tff genel kurulunda hazırladığımız ve öncüsü olduğumuz, tahkim, pfdk, etik kurulu ve mhk’nin tam bağımsız olması, tff yönetiminin etki ve kontrolünden çıkmasına dair statü değişikliği yeniden Galatasarayın öncülüğünde hayata geçirilmeli. Bu kurullar tff başkan ve yönetiminin arka bahçesi olmamalı. 6) Tff başkanı ve yönetiminin değiştirilmesi icin delegelerin % 40'ının imzası toplanarak olağanüstü seçimli genel kurula gidilmeli ve Galatasaray bu imza toplanması başta olmak üzere bu surecin öncüsü olmalı. 7) Tff’nin zorunlu olanlar hariç hiçbir bireysel veya toplu idari ve sportif organizasyonuna katilinmamali 8) TFF Başkanı ve yönetimi ile ilgili yapılan savcılık şikayeti ve basvurulan hukuki süreçler etkili bir şekilde takip edilmeli ve Galatasaray başkanına yapılan tehdit hukuken cezasiz kalmamalıdır. 9) Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü olan Galatasaray, çok kolay dokunulabilir bir kulüp olmamalıdır. Galatasarayın kurumsal kimliğine, başkanına,oyuncularına, hocasına, yöneticilerine ve taraftarlarına yapılan saldırı ve hakaretlere karşı, Galatasarayın hak ve menfaatlerinin tam ve geregi gibi korunmasi ile ilgili gerekli hukuki yollara başvurmak ve bu süreçleri etkili takip etmek üzere, gönüllülük esasıyla hareket edecek 200 kişilik bir hukuk ekibi kurulmalı ve yönetim kuruluyla birlikte eş güdüm halinde hareket etmelidir. Sayın Başkana bu önerilerin bir kısmını, kendisine destek olmak için yaptığımız telefon görüşmelerinde ilettim. Bu önerilerin tamamını da kapsamlı bir şekilde kendisini ziyaret edip paylaşacağım. Birlikte mücadele edeceğiz.

Alın size çözüm önerileri Rezan bey kalem kalem yazmış, bizim yöneticiler bakalım neler yapacak

Geri
Üst Alt