İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Eğero kadar para varsa ihaleye erden bey de girsin gelirin %80ini kulube bıraksın. Konuşmak çok kolay bu ülkede icraat yok. Erden bey de bunu çok iyi yapıyor
%80 kulübe bıraksın ? Siz bu inşaat işlerini çok kolay zannediyorsunuz herhalde kardeş.

Adam o oranla iş yaptıktan sonra spatula ile kazırlar kendisini işin sonunda.

Mesela sen aylık kazancının yüzde seksenini verir misin kulube ? dediğin gibi konuşmak kolay 🫠

%80 kulübe bıraksın ? Siz bu inşaat işlerini çok kolay zannediyorsunuz herhalde kardeş.

Adam o oranla iş yaptıktan sonra spatula ile kazırlar kendisini işin sonunda.

Mesela sen aylık kazancının yüzde seksenini verir misin kulube ? dediğin gibi konuşmak kolay 🫠
Güzel kardeşim ben de onu diyorum zaten. Kendisi diyor ki Galatasaray bu işi yapsaydı kasaya 800m dolar kalacaktı diyor. Hesabı şu 100 bin m2, m2 fiyatı 10bin dolar maliyeti 2bin.
Ben de soruyorum bankaya 65m euro, diğer şirketlere bilmem kaç m euro borcu olan Galatasaray nasıl kendi yapacak floryayı.

Kendi yapmayacak ise kim yapacak bize yol gösterain bilelim

Noldu? Gerçekler zor geliyor. Erden beyin 200m doları cebinde geziyor, floryanın maliyeti o kadar kendi açıkladı. Buyursun girsin ihaleye, kendinize kahraman arayıp duruyorsunuz öyle olmadığı söylenince kızıyorsınuz
git başkasını tahrik et

Noldu? Gerçekler zor geliyor. Erden beyin 200m doları cebinde geziyor, floryanın maliyeti o kadar kendi açıkladı. Buyursun girsin ihaleye, kendinize kahraman arayıp duruyorsunuz öyle olmadığı söylenince kızıyorsınuz
İhaleye girsin sonra da rantçı diye adama saldırın değil mi. Biz kahraman aramıyoruz yürekten gs'lileri diğerleriyle aynı kefeye koymuyoruz sadece. Verdiği parayı kuruşuna kadar geri alanlarla, yalı çocuğundan korkup pısanlarla erden timur hiç bir zaman bir olamaz. Bu adam cebinden geri almadan para da verdi, şikecilerle savaşacağım diye iş hayatını bile tehlikeye attı. Bazıları da o sırada olgun pekeri yalı çocuğu ile barışmak için aracı yapıyordu

Erden’in ayağını kaydırıp ele geçirdiniz

Avrupa’dan elettiniz Fener’e de 4. Yıldızı takıp tüy dikin.

Şu gece seçim kararı alınmalı

Bu adama transfer işini bırakırsan böyle rotasyonun zayıf olur işte. zalewski olayından sonra zaten transfer işlerine karışmaması gerekiliyordu.

Geri
Üst Alt