Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 3.891
- 1.172
- 2.063
boyle yoneticileri nerden buluyorlar anlamak guc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu bi şey mi oldu genel mi yoksaDefol git bu kulüpten
Bir işe yaradığı yok niye dursunnoldu bi şey mi oldu genel mi yoksa
dün de bir işe yaramıyordu ama postu bugün atmışsınBir işe yaradığı yok niye dursun
olm adam 50 kişiden falan red yedi her gün sövsem azdün de bir işe yaramıyordu ama postu bugün atmışsın
bir şey mi oldu merak ettim ondan
nöbette geriden geliyom
Sadece zalewski olayı bile istifa etmesi için yeterli bir sebepti.olm adam 50 kişiden falan red yedi her gün sövsem az
Canlı denk geldim, tam olarak böyle geçti dialog.Dinlemedim açıklamasını da böyle bir konuşma oldu mu cidden? Yani sırf konuşmak için çıkıp bir de hak arayayım derken haksız duruma nasıl düşülürün örneğini vermiş. Erden Timur'dan geldiğimiz seviyeye bak. Adam futboldan uzaklaştığı halde yayına çıkıp bugünlerin geleceğini haber ediyor, bizim Hatip daha ne olduğundan bihaber.
İbrahim Hatipoğlu: “Oyuncunun küfretmediğine dair beyanı var.”
Özgür Buzbaş: “Oyuncu küfrettiğine dair bir paylaşım yaptı.”
İbrahim Hatipoğlu: “Küfür varsa direkt kırmızı görmesi gerekiyor.”
Özgür Buzbaş: “Zaten direkt kırmızı gördü.”
Transferde emeği yok ki neredeyse hiçbir iyi transferde emeği yok şu ana kadar aldığımız iyi oyuncular hep menajer önerisi ya da daha önceden Scott ekibinin takip ettiği oyuncularMorata ile birlikte pişmiş kelle gibi sırıttığı fotoğraf yok mu şimdi? Hayret.
Transferde emeği yok ki neredeyse hiçbir iyi transferde emeği yok şu ana kadar aldığımız iyi oyuncular hep menajer önerisi ya da daha önceden Scott ekibinin takip ettiği oyuncular
Osimhen de morata da fırsat transferi