İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Bu çocuklara çok ayıp oluyor ajaxa yenilen kievle berabere kalan hataya puan bırakan bu çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor ibo

sabah kahvaltı yapıyorken çayından bir yudum alıp ayağa kalkıyor ceketini giyerken. çatalı zeytine batırıp çaydan bir yudum daha alıyor çıkıyorum ben geç kaldım diyor..

dur kahvaltını yapmadın diyor eşi böyle ayakta olmaz.

transfer yapmaya çıkacağım geç kaldım deyip saate bakıyor ve çantasını alıp çıkıyor.. tüm günü böyle başlıyor

dayı nasılsın? her şey yolunda mı? huzurla uyuyosundur sanırım?

Dinlemedim açıklamasını da böyle bir konuşma oldu mu cidden? Yani sırf konuşmak için çıkıp bir de hak arayayım derken haksız duruma nasıl düşülürün örneğini vermiş. Erden Timur'dan geldiğimiz seviyeye bak. Adam futboldan uzaklaştığı halde yayına çıkıp bugünlerin geleceğini haber ediyor, bizim Hatip daha ne olduğundan bihaber.

İbrahim Hatipoğlu: “Oyuncunun küfretmediğine dair beyanı var.”
Özgür Buzbaş: “Oyuncu küfrettiğine dair bir paylaşım yaptı.”
İbrahim Hatipoğlu: “Küfür varsa direkt kırmızı görmesi gerekiyor.”
Özgür Buzbaş: “Zaten direkt kırmızı gördü.”

Dinlemedim açıklamasını da böyle bir konuşma oldu mu cidden? Yani sırf konuşmak için çıkıp bir de hak arayayım derken haksız duruma nasıl düşülürün örneğini vermiş. Erden Timur'dan geldiğimiz seviyeye bak. Adam futboldan uzaklaştığı halde yayına çıkıp bugünlerin geleceğini haber ediyor, bizim Hatip daha ne olduğundan bihaber.

İbrahim Hatipoğlu: “Oyuncunun küfretmediğine dair beyanı var.”
Özgür Buzbaş: “Oyuncu küfrettiğine dair bir paylaşım yaptı.”
İbrahim Hatipoğlu: “Küfür varsa direkt kırmızı görmesi gerekiyor.”
Özgür Buzbaş: “Zaten direkt kırmızı gördü.”
Canlı denk geldim, tam olarak böyle geçti dialog.

haklı olup bu kadar haksız duruma düşen bi adam daha görmedim defol git artık

Morata ile birlikte pişmiş kelle gibi sırıttığı fotoğraf yok mu şimdi? Hayret.

Morata ile birlikte pişmiş kelle gibi sırıttığı fotoğraf yok mu şimdi? Hayret.
Transferde emeği yok ki neredeyse hiçbir iyi transferde emeği yok şu ana kadar aldığımız iyi oyuncular hep menajer önerisi ya da daha önceden Scott ekibinin takip ettiği oyuncular

Osimhen de morata da fırsat transferi

Şimdi buna laf ediyor, kötülüyoruz diye diğer vasıfsızlar üzülmesin? Onlar da gereği kadar işe yaramazlık yapıyor; onlara ayıp olmasın?

Transferde emeği yok ki neredeyse hiçbir iyi transferde emeği yok şu ana kadar aldığımız iyi oyuncular hep menajer önerisi ya da daha önceden Scott ekibinin takip ettiği oyuncular

Osimhen de morata da fırsat transferi

İşte ona rağmen bir foti salardı diye düşünmüştüm. Osimhen'de yaptığı gibi mesela.

küfürden direkt kırmızı görmüşse - disiplinsel olarak 1 den falza maç ceza alıp bizim rize maçında eksik mi olacak ghezzal ?

istifa etmesi lazım...2026 seçimine kadar bu adam 1 yaz dönemi daha çekilmez.

Geri
Üst Alt