İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Bu adama zerre güvenmiyorum, belkide bilinçli olarak önümüzü kesmeyi amaçlıyor. Derhal istifası istenmeli…

Bu adama zerre güvenmiyorum, belkide bilinçli olarak önümüzü kesmeyi amaçlıyor. Derhal istifası istenmeli…
Görevden alınmalı. Hatta görevden alındığını sosyal medya hesabımızdan öğrenmeli. Rencide edilmeli. Galatasaray'ın parasını çarçur eden, kulübün adını ve büyüklüğünü zedeleyen bu şahsın gönderilmesi bundan sonra geleceklere ibret olmalı. Bonservisi geçtim, alınan oyunculara eski maaşlarının 4-5 katına sözleşme yaparak tüm takım içi dengeleri bozdular. Yerli oyuncularımızı ve eski sözleşmeli yabancıları mağdur duruma soktular. En büyük zararı kulüp görüyor. Yeni alacağın adamlar da mevcut maaş skalanı referans alarak talepte bulunuyorlar.. Maalesef Burak Elmas'ın, Mustafa Cengiz'in ve devamında Erden Bey'in oluşturduğu (yıldız oyuncular hariç) düşük maaşlı takım standartlarını bozdular ve bunun tekrar eski haline dönmesi gerçekten çok zor olacak.

ya zaten şu devirde bıyık bırakan bir tipolojiden vizyon veya zeka beklenemez. 40 milyon taraftarı olan kulübü vasat bilgisiz birine yönettiriyorlar. Birde uefa filan alacağını sanıyor komik şey.

Acil olarak istifa etmeli, en yakın sürede Erden Timur'un elini ayağını öpüp geri getirmeliler bu yapıyla başka türlü mücadele edemeyiz hele ki bu kadar becereksiz bir yöneticiyle bu iş mümkün değil.

SENDE HALA DE " Pazarda olur derbi - pteside olur ....gelecekler, misafier etcez "

hala de bunları sen ....

SENDE HALA DE " Pazarda olur derbi - pteside olur ....gelecekler, misafier etcez "

hala de bunları sen ....
Öyle mi demiş. Lan bunları misafir edenin...... O maç pazar günü oynanacak ve kimse misafir edilmeyecek. Köpeğe köpek gibi muamele göstereceksin ki haddini bilsin

Çık en ağır açıklamayı yap, şu düzene mahal vermeyin, gerekiyorsa 1000 gün hak mahrumiyeti al, pısırık olmayın, tepemize çıkıyorlar.

Öyle mi demiş. Lan bunları misafir edenin...... O maç pazar günü oynanacak ve kimse misafir edilmeyecek. Köpeğe köpek gibi muamele göstereceksin ki haddini bilsin
dedi tabi... utanmasa bize farketmez istedikleri gün yapalım diyecekti.

heriflerin tm medyası yayınlarad "görürsünüz zaten PTesi olcak maç ...bizim kpa maçı var nede olsa 2 güne " ... bu moddalardı zaten kaç gündür.

Çık en ağır açıklamayı yap, şu düzene mahal vermeyin, gerekiyorsa 1000 gün hak mahrumiyeti al, pısırık olmayın, tepemize çıkıyorlar.
bu adam mı yapacak en ağır açıklamayı

dün herif nerdeyse "nasıl isterse fener o zaman maç oynayalım" diyecekti ..

1739191219339.webp

Kelle paça içmişler.

Metin Öztürk'ü çağırmamışlar galiba.

iyi ya da kötü fotodaki isimler cimbom başarısı için gayret gösteren kişiler
yöneticiler bilhassa t dönemlerinde çok fazla ha huya maruz kalıor
karşıda holdink parasıyla limit dinlemeden dünyayı harcayan bir it varken gönüllü bir şekilde ekibimiz adına emek sarf eden kişilere şahsen laf ederken bi kaç defa düşünürüm
bu adamları vizyonsuz ya da beceriksiz olarak nitelendirmek kolay ve belki de o göreve gelecek en vizyonlu adam değiller (en vizyonlusuna edilen lafları da gördük) ya da beceriksiz oldukları durumlar olabilir
fakat art niyetli olduklarını bi kaç anonim twitle yasa kabul edenler haksızlık ediorlar. katiyen reklam ya da kişisel kazanç peşinde olduklarnı düşünmüyorum. kimsenin ibo beyden bant almak için sıraya girdiğini sanmıyorum. zaten diğer beyefendilerin ne iş yaptığını bilen de yoktur
özet ile
cimbom adına 1-2 taş alıp oraya koyan adamın bile değer görmesi gereken yerde, bu kdr laf işitip yine de elinden geleni menfeatsizce yapan fotodaki cimbomlulara kendim adına teşekkür ediyorum
H. CUND

Siverek asmasıyam ahlatın da başıyam.
Aney dohtor getirme transferler hastasıyam!

Yaptığın tüm transferler hem karavana hem de satılamaz kıvamda pahalı.

Hala çıkıyor konuşuyor istifa etmezse olası Fb mağlubiyetinde stadyumda sıkıntı çıkar kendisi için.

Geri
Üst Alt