Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.321
- 15.957
- 2.498
Bu adama zerre güvenmiyorum, belkide bilinçli olarak önümüzü kesmeyi amaçlıyor. Derhal istifası istenmeli…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görevden alınmalı. Hatta görevden alındığını sosyal medya hesabımızdan öğrenmeli. Rencide edilmeli. Galatasaray'ın parasını çarçur eden, kulübün adını ve büyüklüğünü zedeleyen bu şahsın gönderilmesi bundan sonra geleceklere ibret olmalı. Bonservisi geçtim, alınan oyunculara eski maaşlarının 4-5 katına sözleşme yaparak tüm takım içi dengeleri bozdular. Yerli oyuncularımızı ve eski sözleşmeli yabancıları mağdur duruma soktular. En büyük zararı kulüp görüyor. Yeni alacağın adamlar da mevcut maaş skalanı referans alarak talepte bulunuyorlar.. Maalesef Burak Elmas'ın, Mustafa Cengiz'in ve devamında Erden Bey'in oluşturduğu (yıldız oyuncular hariç) düşük maaşlı takım standartlarını bozdular ve bunun tekrar eski haline dönmesi gerçekten çok zor olacak.Bu adama zerre güvenmiyorum, belkide bilinçli olarak önümüzü kesmeyi amaçlıyor. Derhal istifası istenmeli…
Öyle mi demiş. Lan bunları misafir edenin...... O maç pazar günü oynanacak ve kimse misafir edilmeyecek. Köpeğe köpek gibi muamele göstereceksin ki haddini bilsinSENDE HALA DE " Pazarda olur derbi - pteside olur ....gelecekler, misafier etcez "
hala de bunları sen ....
dedi tabi... utanmasa bize farketmez istedikleri gün yapalım diyecekti.Öyle mi demiş. Lan bunları misafir edenin...... O maç pazar günü oynanacak ve kimse misafir edilmeyecek. Köpeğe köpek gibi muamele göstereceksin ki haddini bilsin
bu adam mı yapacak en ağır açıklamayıÇık en ağır açıklamayı yap, şu düzene mahal vermeyin, gerekiyorsa 1000 gün hak mahrumiyeti al, pısırık olmayın, tepemize çıkıyorlar.
bu adam mı yapacak en ağır açıklamayı
dün herif nerdeyse "nasıl isterse fener o zaman maç oynayalım" diyecekti ..
bu adamın ağzından çıkması gereken 2 kelime varBir umut işte.
Skandal herif.dedi tabi... utanmasa bize farketmez istedikleri gün yapalım diyecekti.
heriflerin tm medyası yayınlarad "görürsünüz zaten PTesi olcak maç ...bizim kpa maçı var nede olsa 2 güne " ... bu moddalardı zaten kaç gündür.
Metin kelle paça sevmiyor