İbrahim Hatipoğlu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

8 milyon euroyu bari Çağdaş Yaşamı Destekleme derneğine falan bağışlasaydınız,

Aldığınız hayır duaları ile kalemize girecek top direğe falan çarpar kazanırdık maçı

8 milyon euroyu bari Çağdaş Yaşamı Destekleme derneğine falan bağışlasaydınız,

Aldığınız hayır duaları ile kalemize girecek top direğe falan çarpar kazanırdık maçı
Cuesta ilk transfer edildiğinde fikrin neydi renkdaş? Bekleyip görelim, vecino falan filan diyenlerden miydin, yoksa bu kazığa krşı çıkıp tepki gösterenlerden miydin ?

Cuesta ilk transfer edildiğinde fikrin neydi renkdaş? Bekleyip görelim, vecino falan filan diyenlerden miydin, yoksa bu kazığa krşı çıkıp tepki gösterenlerden miydin ?

2-3 milyona yedek olarak alınsaydı ok, en azından kenar stoper olarak iş görebilir ama 8 milyon değil diyenlerdenim

forumda takıma karşı çok büyük bir nefret var.

bu beni ve ailemin sağlığını olumsuz etkiliyor. akşam iftardan sonra foruma girecektim, benim laptop hdmi ile tvye bağlıdır.
neyse çocuklar hanım yerde meyve kesiyorlar bende bir foruma gireyim ne var, ne yok dedim.

hanım durr bey çocuklar buradayken açmasan mı ? 3 çocuğum var biliyorsun ellerinden öperler.

çocuklarıma baktım hepsi de zaten maddi durumum kötü olduğu için zayıf ve çelimsizler..

neyse ben yinede hanıma ve çocuklara rağmen forumu açtım. led ekranda sametin postu çıkınca küçük oğlan hüngür hüngür ağlamaya başladı. artık bir müdahale edin galatasaray bu kadar kötü bir takım değil yeter allah aşkına yeterrrrrr

Nasıl adamsın lan sen, insanın yaptığı bir tane transfer vasatın üstünde olmaz mı ya? Utanmıyor musun birader sen?

Bu göreve ilk geldiğinde bıyığı üzerinden ideolojik bir çıkarımda bulunduğum için eleştirilmiştim ancak zaman beni malesef haklı çıkardı..

Koltuğa yapışan toksik siyasetçiler gibi biri olduğunu düşünüyorum. İstifa etmesi çok sürpriz olur bana.

Bir yöneticiden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum ya çok zor bir şeyi başarıyor aslında inanılmaz.

Taraftarda ciddi suç var stada gelince neden isliklamiyorlar istifa diye bagirmiyorlar

Neymar gelirse Neymar’ı aldık daha kimi alalım der mi?

Tavukcuyu bilmem ama bu herifin çok net acunla filan fenerli yöneticilerle bağı var ,bizim mal taraftar hala tepki koynadilar buna

münferit taraftarın yapmasından bişey çıkmaz , paralı köpekleri de toplu bağırtmaz , 2 maç daha kazanırsak yine çıkar ekranlara utanmaz herif
Dursun çok korkak ve menfaatçi bir herif
Direk ona ithafen hatipigöndermesi için bir hashtag başlatılsa ilk puan kaybında fişini çeker diye düşünüyorum zaten bir günah keçisi Laz’im

Geri
Üst Alt