İbrahim Hatipoğlu: "Transfer gündemi bizim için Young Boys maçı öncesi sona erdi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1724683032669.png

İbrahim Hatipoğlu: "Tüm Galatasaraylılardan maçı konuşmalarını, kenetlenerek 'Başka Galatasaray Yok' diyerek bu maçın havasına girmeyi, atmosferi bugünden oluşturmalarını rica ediyorum!"

İbrahim Hatipoğlu: "Tüm Galatasaraylıların sahayı rakibe dar edeceğine inanıyorum. Kenetlenelim! Tüm konuşulanları bir kenara bırakalım. Hocamız ve oyuncularımıza destek vererek turu geçeceğiz."

İbrahim Hatipoğlu: "Geçen hafta İsviçre'de önemli bir mücadele verdik, ilk yarı pek istediğimizi futbol gösteremedik ama iyi bir maç çıkarttık, iyi taarfları da vardı ve unutulmaması gereken sentetik bir çimde mücadele verdik, buna rağmen 2-0'dan geriye döndük, şanssız bir penaltıyla kaybettik."

İbrahim Hatipoğlu: "Transfer gündemi bizim için geçen Young Boys maçı öncesi sona erdi. Biz içerde hiç transfer konuşmadık hiç de transferle ilgili açıklama görmediniz. Aynı noktadayız. Gündemimizde transfer yok. Belirlediğimiz transferleri gerçekleştirdik. Elbette ki bundan sonra bu maçtan sonra değerlendirilebilir. Bugün için bugün gelen ve giden transfer gündemi yok"

İbrahim Hatipoğlu: "Young Boys maçının aynı hakemi Almanya liginde bu hafta maç yönetti. Aynı pozisyonda bize penaltı veren hakemler Almanya'da penaltı vermedi. Bunlar küçük ayrıntılardaki gizli hatalar. Hakemle ilgilenmiyoruz, bizim tüm konsantrasyonumuz maça!"

Hoca'da Okan Okanoglu gibi ben kadroyla mutluyum Ibrahim agabey demistir.

kero da zaha da kaldı demek ki.

Orta sahada eksik var bunu görmemek için aptal olmak lazım.

Torreira her maç 2 kişilik oynuyor, bu adam olmasa sıradan vasat bir takımız.

Bu kulüp neden bu kadar amatör, 2 sene başarı neden cezalandırılıyor bu kulüpte ya.

Kimseyi satıp kiralamayı beceremediler , normal
Beceri isteyen şeyler bunlar , sizin yapamayacağınız belliydi

Ahahaha alay ediyorlar bizimle. Beceriksizler. Yönetim hocayı da alıp gider yakın zamanda.

Geri
Üst Alt