İbrahim Hatipoğlu: "Transfer gündemi bizim için Young Boys maçı öncesi sona erdi"

tur yoksa transfer de yok demiş, hocayla aralarında bi gerilim de olabilir bu arada

genel olarak yönetimden hiç umudum yok ama bu açıklamayı normal karşıladım

Bunlar sezonu bu sefer sattılar, önlerinde engelleyecek bir kişi de yok.
Galatasarayın başına gelmiş ajansınız siz ajan.

Ya şu kulüpte neden her üç senede bir hamzaoğlu dönemi yaşanıyor çıldıracağım ya

Billur geçiyorlar resmen ya
Ne takımın ihtiyacından anlıyorlar ne de oyuncuları göndermekten
Suç sizde değil tabii ki balık baştan kokar !

2000’den sonra ne zaman 2 sene üst üste şampiyon olduk önümüz kesildi.
Bu ligde Galatasaray’ın her zaman önü kesilmeye çalışılmıştır diğer kulüplere sorarsan onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir onlar da kendilerinin önünü kesildiğini ifade ederler o zaman her kulüp kendisinden beklenenden daha fazla efor sarf etmek zorunda bu bizim için de geçerli yani hakemi de federasyonu da siyaset organlarında yeneceksin

Bu sefer haklilar 1 gram futbol yok sürekli 10m+transfer et.Yanlis oynat.

Hamzaoğlu dönemi ile kastım başarılı geçen sezonun ardından mala bağlanması

sistem getirmiyolar oyuncu performansına bağlı oynatıyorlar işte. herkes 1 sene daha yaşlanıyor, bi tık performans kaybında da tepetaklak oluyorsun. ha yalan yok hamza dönemi lig de daha dengeliydi gene, bugünkü gibi ilk 3'le gerisi arasında uçurum yoktu. o zaman da yönetimin başında büyük fındık üstadı oturduğu için kötü transfer dönemi ve sistemsiz hocayla nefesimiz bi de şl fikstürüne yetmedi, her yerde dağıldık.

çok düz bir adam sn hatipson bize daha kalibresi yüksek yöneticiler lazım futbol aş için! Tıpkı Erden Timur gibi!!1

Bence iyi olur transfer yapmamaları. Çünkü yapamıyorlar. Fazla fazla para veriliyor, kulüp zarara giriyor.

Zaten bu sene başarılı olma ihtimalimiz bile yok. Bari paralar kasada dursun. Hatta keşke yapılan transferler de yapılmasaydı.

Turu gecemezsek giden olur gelen olmaz
Turu gecersek gelende gidende olur diyor
Kisaca meali para yok gelirse bakariz

Geri
Üst Alt