Edis Karayel
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.317
- 6.651
- 673
Daha önceden de söyledim. Bu yönetimin, Okan Buruk da dahil, beyni Erden Timur'du.
Erden bey gidince seviye rezalete düştü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm sizi ilk maçta istifaya davet etmeyen taraftara da yazıklar olsun.
o zaman mantıklı bir demeçherif su an icin dedi
samp. ligine kalirsak yeni planlamalar yeni hamleler olacaktır dedi
mac öncesi konusmaya gerek yok,konsantrasyon bozulmasin minvalinde bi söylemdi
2 yıl şampiyon takım kim neden istifaya davet etsin yavOlm sizi ilk maçta istifaya davet etmeyen taraftara da yazıklar olsun.
Gonya yolundayım.o zaman mantıklı bir demeç
Hoca'da Okan Okanoglu gibi ben kadroyla mutluyum Ibrahim agabey demistir.
Okan Hoca Köhn den soğudu bana kalırsa, Young Boys u geçmeyi başarır Şampiyonlar Ligine kalabilirsek bir sol bek transferi bekliyorum I.Jakobs veya J.Galan dan biriniSol bek peki?
Lan takimda Dubois mi kalacak ya ondan kurtulsaydik keske.
İbrahim Hatipoğlu: "Tüm Galatasaraylılardan maçı konuşmalarını, kenetlenerek 'Başka Galatasaray Yok' diyerek bu maçın havasına girmeyi, atmosferi bugünden oluşturmalarını rica ediyorum!"
İbrahim Hatipoğlu: "Tüm Galatasaraylıların sahayı rakibe dar edeceğine inanıyorum. Kenetlenelim! Tüm konuşulanları bir kenara bırakalım. Hocamız ve oyuncularımıza destek vererek turu geçeceğiz."
İbrahim Hatipoğlu: "Geçen hafta İsviçre'de önemli bir mücadele verdik, ilk yarı pek istediğimizi futbol gösteremedik ama iyi bir maç çıkarttık, iyi taarfları da vardı ve unutulmaması gereken sentetik bir çimde mücadele verdik, buna rağmen 2-0'dan geriye döndük, şanssız bir penaltıyla kaybettik."
İbrahim Hatipoğlu: "Transfer gündemi bizim için geçen Young Boys maçı öncesi sona erdi. Biz içerde hiç transfer konuşmadık hiç de transferle ilgili açıklama görmediniz. Aynı noktadayız. Gündemimizde transfer yok. Belirlediğimiz transferleri gerçekleştirdik. Elbette ki bundan sonra bu maçtan sonra değerlendirilebilir. Bugün için bugün gelen ve giden transfer gündemi yok"
İbrahim Hatipoğlu: "Young Boys maçının aynı hakemi Almanya liginde bu hafta maç yönetti. Aynı pozisyonda bize penaltı veren hakemler Almanya'da penaltı vermedi. Bunlar küçük ayrıntılardaki gizli hatalar. Hakemle ilgilenmiyoruz, bizim tüm konsantrasyonumuz maça!"
Kesinlikle dogruDaha önceden de söyledim. Bu yönetimin, Okan Buruk da dahil, beyni Erden Timur'du.
Beşiktaş maçında hocanın bile aklı transferdeydi maç konuşmasına transfer diye çıkmıştı sonucu gördük en azından ders almışlar bu sefer.herif su an icin dedi
samp. ligine kalirsak yeni planlamalar yeni hamleler olacaktır dedi
mac öncesi konusmaya gerek yok,konsantrasyon bozulmasin minvalinde bi söylemdi