- 4 Ağustos 2009
- 92.701
- 74.786
- 5.358
Bravo başkanım
10 eylule kadar ince eleyip ********************* dokuyacagiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 eylule kadar ince eleyip ********************* dokuyacagiz.
Bunları söyleselerde değişen birşey olmaz...Yöneticiler söylemiyor veya sözde "prestij" sebepli hep dolandırıyorlar lafı ama aşağıda benim yazdığım mealde bir açıklama yapsalar konu kapanacak;
- Değerli taraflarımız, tabii ki Okan hocamız ve scout ekibimizin ortaklaşa hazırladığı bir liste mevcut. Bu liste sağ bek ve orta saha ağırlıklı oyunculardan oluşuyor. Okan hocamızın istediği oyuncular sırasıyla yazılı. Galatasaray yöneticileri olarak 1 aydır listedeki oyuncular, menajerleri ve kulüpler ile görüşmekteyiz.
Galatasaray'ın menfaatleri adına pazarlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak bazı oyuncular -profesyonellik- çerçevesinde bizim teklifimizi bekletip başka kulüplerle transfer görüşmesini önceliklendiriyor, bazı takımlar istediğimiz oyuncuları belki kendileri takasta kullanır diye bekletiyor, bazı oyuncular Türkiye'ye gelme konusunda ciddi şüphe duyuyor, bazı oyuncular başka takımlara gitmek için yıllık 3 istiyorsa buraya gelmek için 5 istiyor.
Tüm bu engelleri Galatasaray için en sorunsuz şekilde çözüme ulaştıracağız ve Okan hocamızın bize verdiği listeden 2 veya 3 oyuncuyu transfer edeceğiz.
Kampa yetiştirmek en büyük hedefimizdi. Olmadı. Bunun için özür dileriz.
Bunları söyleselerde değişen birşey olmaz...
Üslup herkeste olmalı...İnan bana olur. Üslup dediğimiz şey belki de her şeydir. Şeffaflık o kadar önemli bir şey ki..
Aragaz gibi düşünüyor ama %100 katılıyorum icraat olmadan gazda boşa arada boşa.Nafile.Bence bir müddet cikip konusma
Icraat yap