İbrahim Hatipoğlu

En son İrfan Hocanin gözlüğüne bu kadar takıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

adama türbanlı muamelesi yapmayınız

yüzünü at görelim
IMG_1782.webp

bu adam foruma gelse

ne varmıs ulan bıyıgımda tipinizi atın bakalım ne kadar erkeksiniz dese

ne diyeceksiniz

Erden Timur konuşmasında sponsorluk mevzusunda teşekkür etti kendisine.

Adını andıysa yamuk bir Galatasaraylı değildir diye düşünmekteyim.

Ayrıca Mert Hakan a NAMERT diyecek kadar da taştaş sahibi gibi.
Bakalım.

Erden Timur'un yerini bu 55 yaşındaki ihtiyar mı dolduracak. Bırakın ya bu işleri bu sene batacağız belli oldu.

Erden Timur konuşmasında sponsorluk mevzusunda teşekkür etti kendisine.

Adını andıysa yamuk bir Galatasaraylı değildir diye düşünmekteyim.

Ayrıca Mert Hakan a NAMERT diyecek kadar da taştaş sahibi gibi.
Bakalım.
Bence de düzgün adam ama Erden Timur’un yaptığı işlerin max %10-20sini falan yapabilir, sözleşme koşulları, hukuk süreçleri vs bu rolü kimin alacağı kritik.

Sponsorluğa gelince Özgörkey dönemi sponsorluk sıfırdı Erdenle 55 m euro oldu, kim alacak bu rolü?

Mağazacılıkla stat yine ondaydı bunu kim alacak?

Alt yapı koordinasyonu belirlendi 1 senedir yönetici atanmamış kim yapacak?

Buradaki olay Erden - İbrahim değişimi değil ki iddia da ediyorum asla Erden gibi gece gündüzünü vermez mevcut yönetimde bunu yapan başka da kimse yoktu zaten.

Bence de düzgün adam ama Erden Timur’un yaptığı işlerin max %10-20sini falan yapabilir, sözleşme koşulları, hukuk süreçleri vs bu rolü kimin alacağı kritik.

Sponsorluğa gelince Özgörkey dönemi sponsorluk sıfırdı Erdenle 55 m euro oldu, kim alacak bu rolü?

Buradaki olay Erden - İbrahim değişimi değil ki iddia da ediyorum asla Erden gibi gece gündüzünü vermez mevcut yönetimde bunu yapan başka da kimse yoktu zaten.

Özgörkey e ayrı gıcık oldum zaten bugün konusuna da yazdım. Galatasaray için kılını kıpırdatacak bir isime benzemiyor hiçbir zaman.

Erden Timur un bir artısı ticari zekasının, ikili ilişkilerdeki kalbe dokunur tavrının yanı sıra hukukçu oluşuydu herhalde. Yaş tahtaya basmadı 2 senedir.

Hatipoğlu Ege Bant diye bir firmanın sahibiymiş doğruysa. Erden Timur kadar maddi gücü yoktur zaten.

Gerçi mesele bence Erden Timur un maddi gücü değil, maddi gücünü Galatasaray için hibe edebilecek kadar sevgisi oluşu. Kimsenin Erden Timur kadar varını yoğunu maddi-manevi Galatasaray'a harcamasını şu anki adı geçen isimler içerisinde imkanlı göremiyorum.

Sorduğun her soru cevapsız bence. Erden Timur un Galatasaray'daki varlığına aday olabilecek kimse yok gibi. Maalesef ve üzücü.

Sponsorluk kısmında Ali Yüce olacakmış, Niyazi Yelkencioğlu falan ile birlikte Kerem Övet'e göre.

Bunlara kişi bulunur ama Erden Timur'un asıl olayı bence yarattığı ortam ve iletişimdi işte onu yapabilecek birini göremiyorum ben.

Sponsorluk kısmında Ali Yüce olacakmış, Niyazi Yelkencioğlu falan ile birlikte Kerem Övet'e göre.

Bunlara kişi bulunur ama Erden Timur'un asıl olayı bence yarattığı ortam ve iletişimdi işte onu yapabilecek birini göremiyorum ben.
Tarihin en yüksek gelirlerinin geldiği yerlere kişi bulunur demekle kişi bulunacağını sanmıyorum.

Asıl olayından ziyade de bir ton olayı vardı.

Özgörkey e ayrı gıcık oldum zaten bugün konusuna da yazdım. Galatasaray için kılını kıpırdatacak bir isime benzemiyor hiçbir zaman.

Erden Timur un bir artısı ticari zekasının, ikili ilişkilerdeki kalbe dokunur tavrının yanı sıra hukukçu oluşuydu herhalde. Yaş tahtaya basmadı 2 senedir.

Hatipoğlu Ege Bant diye bir firmanın sahibiymiş doğruysa. Erden Timur kadar maddi gücü yoktur zaten.

Gerçi mesele bence Erden Timur un maddi gücü değil, maddi gücünü Galatasaray için hibe edebilecek kadar sevgisi oluşu. Kimsenin Erden Timur kadar varını yoğunu maddi-manevi Galatasaray'a harcamasını şu anki adı geçen isimler içerisinde imkanlı göremiyorum.

Sorduğun her soru cevapsız bence. Erden Timur un Galatasaray'daki varlığına aday olabilecek kimse yok gibi. Maalesef ve üzücü.
Erden’in yanına yaklaşacak kadar zengini yoktu zaten yönetimde o en son nokta, girmiyorum bile.

Tarihin en yüksek gelirlerinin geldiği yerlere kişi bulunur demekle kişi bulunacağını sanmıyorum.

Asıl olayından ziyade de bir ton olayı vardı.
Sponsorluklar zaten uzun süreli yapıldığından dedim onu. Rams, Sixt, Socar gibi ana büyük sponsorluklar devam ediyor zaten hem de artarak devam ediyor bu sene o yüzden geçtiğimiz seneden de yüksek olacak belki. Ali Yüce falanda çevresi olan biri. Ama Erden Timur'un iletişim, yarattığı ortam, Florya'da geçirdiği zamanı yapabilecek biri yok.

Geri
Üst Alt