İbrahim Hatipoğlu

Erden’in yanına yaklaşacak kadar zengini yoktu zaten yönetimde o en son nokta, girmiyorum bile.
80 milyar olarak açıkladı bugün yanlış hatırlamıyorsam, şirketinin değerini. Doğrudur daha zengini yoktur muhtemelen.

Sence kim gelecek Erden Timur yerine? Hissiyat?

80 milyar olarak açıkladı bugün yanlış hatırlamıyorsam, şirketinin değerini. Doğrudur daha zengini yoktur muhtemelen.

Sence kim gelecek Erden Timur yerine? Hissiyat?
İşte tek kişi yetmez, bir kaç kişi doldurmaya çalışır da Florya’ya kim koyulur fikrim yok açıkçası. Yönetimde buna uygun birini görmüyorum.

Umarım doğru değildir, doğruysa da bu durum tekrarlanmaz. İşleri gizli yürütün abi, Şuayip transferinde de herkes tüm rakamları biliyordu.

1719896223517.webp

Umarım doğru değildir, doğruysa da bu durum tekrarlanmaz. İşleri gizli yürütün abi, Şuayip transferinde de herkes tüm rakamları biliyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 250494
bunu trasnfer açıldığından beri yapıyor

adamın yanına giden isim ve rakam bilgisini açıkça alıyor.

yeni göreve gelip "iyi geçinelim bizi yangına atmasınlar" mantığı mıdır nedir artık ama yanlış geliyor bana çok.

kaldıki bizde daha yönetim sportif aşde kim ne pozisyonda onu bile açıklamadı - belli birazda - genede. Başkan vekili sportifte kim şu an misal (ET 'nin yerinde) Hatipoğlu olduğunu biliyoruz ama neden bu netleşmedi.

İbrahim Bey'in gevşek ağızlılığı, bıyığından kaynaklı diye düşünüyorum. Bıyığı kesse, epey düzelir davranışları.

İbrahim Bey'in badem bıyığı, Galatasaray'ın transfer sürecini tehdit etmektedir.

Çok mu havalı geliyor yav transfer muhabbetini dışarı ile paylaşmak. Biraz ağırlığınız olsun… profesyonel olun.

ilgi hoşunuza mı gidiyor ibram bey

bjkdeki kel herif gibi şovmenler bizim camiada sökmez

mertensle torreirayı aynı uçakta getirip havaalanının arka kapısından çıkıp tek dk gözükmeyen erden timur mütevazılığını biraz örnek alınız

ağabey iki üç haber de bize ver, GSC twit hesabından reyting kasalım biraz

Geri
Üst Alt