İbrahim Hatipoğlu

Ben bu kadar is bitiremeyen birini gormedim. Kardesim al bavulunu git

ibram bey bi ispanya mı yapsanız. yılın bu zamanı güzelmiş diyorlar

İbrahim bey biz sizin arkanızdayız, birileri size çıkıp;

"siz bu takımın en kötü yönetimlerinden birisisiniz, altı üstü 2 transfer yapacaktınız onu bile beceremediniz, beceremediğiniz gibi Erden Timur gibi bir ismin altını kazdınız, kulüpten gönderttiniz, siyasal kimliğiniz ile bir yerlere varmayı hedeflediğiniz için sakalınızı buna göre kestiniz, taraftarlara çıkıp bir açıklama yapmaktan bile erindiniz, 2. kamp zamanı geldi bir transferi bile yetiştiremediniz, sizi eleştiren taraftarlara onlar taraftar değil dediniz ve şimdi adeta yüzsüzlük dersi verircesine, allahın bir mucizesi olarak yapacağınız bir transfer sonrası ekranlara çıkıp her şey Galatasaray için, çok çalıştık gibi açıklamalar yapacaksınız, hem de hiç yüzünüz kızarmadan yapacaksınız bunu. Türkiye'de değil Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde olsaydınız çoktan 10 gün önce ya kovulmuştunuz ya da istifanızı vermek zorunda kalmıştınız, hala ne yüzle bu işin başındasınız?"

gibi şeyler söyleyebilirler. Siz en iyisi onlara aldırmayın. Biz arkanızdayız

16 yaşındaymış
...

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Albayrak vol 2 ama o en azından oyuncu grubuyla iyi anlaşıyordu bunun oyuncularla arası da iyi değil

Ya ne işi var böyle adamların bu kulüpte. Dursun Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim ben sana bilmiyorum

Bu dünyanın adamı değil çok zeki hatta futboldan çok iyi anlıyor dahi olabilir ama bu futbol hele Türk futbolu cin gibi adam ister.

egebant boykot kampanyası başlatıyorum. bundan sonra tek bir egebant almıyoruz.

Badem bıyıklıların Galatasaray’da işi yok, liyakat sıkıntısı by default malesef..

Badem bıyıklılardan pek bir iyilik görmediğimiz doğru ama adamın tipiyle görünüşüyle alay etmek hoş değil

Fb taraftarının rıza çalımbaya 2 ekmek 1 süt pankartı kadar ucuz ve basit bir davranış

Badem bıyıklılardan pek bir iyilik görmediğimiz doğru ama adamın tipiyle görünüşüyle alay etmek hoş değil

Fb taraftarının rıza çalımbaya 2 ekmek 1 süt pankartı kadar ucuz ve basit bir davranış
Ben alay etmiyorum bir siyasi bağlılığın gösterimi olan bir davranışı tercih eden bir kimsenin Galatasaray’da önemli mevkilerde olmaması gerektiğini söylüyorum.

Allah Abdurrahim Albayrak'ı göremeyen çocuklar için ibram'ı gönderdi.

Size tavsiyem hadi paraya kıyıp topçu falan almıyonuz da muhabirlerin tiwit paralarını aksatmayın yoksa size dönerler

Geri
Üst Alt