İbrahim Hatipoğlu'ndan Transfer Açıklamaları!

Ibrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yav :asd:
Bariz durum bu, ismi geçenlerin hemen hepsi yıldız statüsünde adamlar

kime göre yıldız

yıldız bence griezman dybala gibi topcular
Bissaka walkerı , trenti falan almayacaksak gayette yıldız B+ bir oyuncu. Mctominay manunun elle tutulur fernandes dısında ki en iyi 5 adamından biri falan baya yıldızlar işte.

Recep dogru diyor, simdi iyi oyuncu var bir de YILDIZ var. Griezmann falan Dybala falan superstar olarak gorunur bizim ulkede yani harbiden yildiz futbolcu denir.

Ama Wan Bissaka, Hojbjerg, Mctominay falan yildiz oyuncular degil. Iyi oyuncular ama yildiz degil yani. Biz bazen pahali oyuncular esittir yildiz zannediyoruz ama bu bakis acisi da dogru degil.

Bizim basin büyük takimlarin yabancilarinin büyük kismi icin mesela brezilyali yildiz oyuncu falan yazmiyor mu?

Tanınmamış bir adam alsak kim aldırdı bunu der

Yıllardır transfer edilecek oyuncuları teknik heyet ve scout tayfanın seçtiğini öğrenemedi
Tanınmamış adamlar alacağız dememiş ki. İçi geçmiş oyuncular almayacağız demeye getirmiş. Højbjerg, Wan Bissaka gibi isimler kariyerli ama geberik olmayan adamlar mesela.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Umut Işık @Veli Baltacı

transferde okan hoca'nın isteği doğrultsunda az ama öz oyuncu alacağız gibi görünüyor. Doğru yoldayız. 12 yabancı hakkımız varken ıvır zıvır topçular alacak lüksümüz yok.

Tanınmamış adamlar alacağız dememiş ki. İçi geçmiş oyuncular almayacağız demeye getirmiş. Højbjerg, Wan Bissaka gibi isimler kariyerli ama geberik olmayan adamlar mesela.

Tanınmamış ya da içi geçmiş diye bir şey duyamadım röportajda

Yiğit seni döverim AWB yıldızın da yıldızıdır boş yapma

Tanınmamış ya da içi geçmiş diye bir şey duyamadım röportajda

Yiğit seni döverim AWB yıldızın da yıldızıdır boş yapma
Abi istediğin zaman döv ki zaten AWB, Højbjerg, McTominay gayet yıldız oyuncudur. Ben bu adamın almayacağız diye bahsettiği yıldız kategorisinin +32 yaş olduğunu düşünüyorum zaten istediğimiz oyuncular elbette önemli takımlarda, önemli işler yapmış oyuncular da diyor yanlış duymadıysam.

Geri
Üst Alt