- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
hosgeldın yıgenımKısacası geberik adam almayacağız demiş. Şimdiden vizyonlu olduğunu gösterdi.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hosgeldın yıgenımKısacası geberik adam almayacağız demiş. Şimdiden vizyonlu olduğunu gösterdi.
Ibrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yavUmarim gsc de birakir artik isim sevdasini
kime göre yıldızIbrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yav![]()
Bariz durum bu, ismi geçenlerin hemen hepsi yıldız statüsünde adamlarIbrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yav![]()
Bissaka walkerı , trenti falan almayacaksak gayette yıldız B+ bir oyuncu. Mctominay manunun elle tutulur fernandes dısında ki en iyi 5 adamından biri falan baya yıldızlar işte.kime göre yıldız
yıldız bence griezman dybala gibi topcular
bizim basın herkese yıldız yazıyorBizim basin büyük takimlarin yabancilarinin büyük kismi icin mesela brezilyali yildiz oyuncu falan yazmiyor mu?
Bizim basinin malligi oBizim basin büyük takimlarin yabancilarinin büyük kismi icin mesela brezilyali yildiz oyuncu falan yazmiyor mu?
Tanınmamış adamlar alacağız dememiş ki. İçi geçmiş oyuncular almayacağız demeye getirmiş. Højbjerg, Wan Bissaka gibi isimler kariyerli ama geberik olmayan adamlar mesela.Tanınmamış bir adam alsak kim aldırdı bunu der
Yıllardır transfer edilecek oyuncuları teknik heyet ve scout tayfanın seçtiğini öğrenemedi
Tanınmamış ya da içi geçmiş diye bir şey duyamadım röportajdaTanınmamış adamlar alacağız dememiş ki. İçi geçmiş oyuncular almayacağız demeye getirmiş. Højbjerg, Wan Bissaka gibi isimler kariyerli ama geberik olmayan adamlar mesela.
Abi istediğin zaman döv ki zaten AWB, Højbjerg, McTominay gayet yıldız oyuncudur. Ben bu adamın almayacağız diye bahsettiği yıldız kategorisinin +32 yaş olduğunu düşünüyorum zaten istediğimiz oyuncular elbette önemli takımlarda, önemli işler yapmış oyuncular da diyor yanlış duymadıysam.Tanınmamış ya da içi geçmiş diye bir şey duyamadım röportajda
Yiğit seni döverim AWB yıldızın da yıldızıdır boş yapma