İbrahim Hatipoğlu'ndan Transfer Açıklamaları!

Ibrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yav :asd:
Valla yildiz diyince aklima buyukler geliyor misal sag bek olarak carvajal, walker, cancelo falan. Bunlarin yaninda bisakka B topcu kaliyor

Orta saha olarak ta kante, rabio, fernandes, rice, rodri falan. E bunlarin yaninda da tominay, hojbjerg B kaliyor

Abi istediğin zaman döv ki zaten AWB, Højbjerg, McTominay gayet yıldız oyuncudur. Ben bu adamın almayacağız diye bahsettiği yıldız kategorisinin +32 yaş olduğunu düşünüyorum zaten istediğimiz oyuncular elbette önemli takımlarda, önemli işler yapmış oyuncular da diyor yanlış duymadıysam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de bir tur dovmek istiyorum

bombos bir aciklama

bosuna orada duruyorlar

Valla yildiz diyince aklima buyukler geliyor misal sag bek olarak carvajal, walker, cancelo falan. Bunlarin yaninda bisakka B topcu kaliyor

Orta saha olarak ta kante, rabio, fernandes, rice, rodri falan. E bunlarin yaninda da tominay, hojbjerg B kaliyor
Yıldız olarak aklına bunlar geliyorsa bunları almayı tercih etmez misin yani diğerlerinin yerine?

Alabilirizi bir kenara koyalım.

Yıldız olarak aklına bunlar geliyorsa bunları almayı tercih etmez misin yani diğerlerinin yerine?

Alabilirizi bir kenara koyalım.
Yav admirim anladin sen. Kim istemez? Ama gercekler? Hayal dunyasinda yaşamamak lazim, sonra gerceklerle düdüklüyorlar bizi

Ha tominay, hjorberg bisakka iyi topculardir ama bana göre yildiz degiller. Her plde veya buyuk takimlardaki oynayanlar yildiz degildir. Iyi topculardir okadar

Gelir veya gelmezler orasi ayri konu

images

Mükemmel bir insan her halinden belli
Erdenin yokluğunu fazlasıyla kapatır

Geri
Üst Alt