- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Khepren, Fofana veya Lamine CamaraKhephreeeeeeeeeeeeeeen
AMİN
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Khepren, Fofana veya Lamine CamaraKhephreeeeeeeeeeeeeeen
Valla yildiz diyince aklima buyukler geliyor misal sag bek olarak carvajal, walker, cancelo falan. Bunlarin yaninda bisakka B topcu kaliyorIbrahim beyin bissakayı , mctominay'ı , hojbergi vs tanımadıgi için yıldız isim olarak görmedigini düsünmekteyim yoksa isimi gecenlerden birine bile yıldız degil diyemeyiz yav![]()
ben de bir tur dovmek istiyorumAbi istediğin zaman döv ki zaten AWB, Højbjerg, McTominay gayet yıldız oyuncudur. Ben bu adamın almayacağız diye bahsettiği yıldız kategorisinin +32 yaş olduğunu düşünüyorum zaten istediğimiz oyuncular elbette önemli takımlarda, önemli işler yapmış oyuncular da diyor yanlış duymadıysam.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıldız olarak aklına bunlar geliyorsa bunları almayı tercih etmez misin yani diğerlerinin yerine?Valla yildiz diyince aklima buyukler geliyor misal sag bek olarak carvajal, walker, cancelo falan. Bunlarin yaninda bisakka B topcu kaliyor
Orta saha olarak ta kante, rabio, fernandes, rice, rodri falan. E bunlarin yaninda da tominay, hojbjerg B kaliyor
Yav admirim anladin sen. Kim istemez? Ama gercekler? Hayal dunyasinda yaşamamak lazim, sonra gerceklerle düdüklüyorlar biziYıldız olarak aklına bunlar geliyorsa bunları almayı tercih etmez misin yani diğerlerinin yerine?
Alabilirizi bir kenara koyalım.
Yok olm Bler bize yıldız diye dedim.Yav admirim anladin sen. Kim istemez? Ama gercekler? Hayal dunyasinda yaşamamak lazim, sonra gerceklerle düdüklüyorlar bizi
Abilere serbestben de bir tur dovmek istiyorum
kendine mesaj atmak yerine - grup kurup - not türü ismini vermek