İbrahim Özdemir: "Fatih Terim'in seçim malzemesi yapılmasına karşıyım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1621949014312.png

İbrahim Özdemir, Mecidiyeköy’de bulunan ofisinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İbrahim Özdemir: "Yönetimimizin ve kurullarımızın tamamı gerçekten Galatasaray'ın problemlerini çözüm olabilecek kapasitede. Galatasaray'ın layık olduğu yeri almasını sağlayacağız. Hedefimiz budur..."

İbrahim Özdemir: "Fatih Terim'in seçim malzemesi yapılmasına karşıyım. Onun üzerinden oy devşirmek gibi bir düşünceyle hareket edilmesi hocaya da zarar veriyor. Onun da bundan memnun olduğunu zannetmiyorum. Arkadaşların tercihidir. Bu, biz Fatih hocadan uzağız demek değildir..."

o kadar çok boş başkan adayı var ki reklam yapmak için başkan adayı olunmamalı..

başkan adayı olacak kişi direk kasaya 10m euro koymalı adaylık için..

Galatasaray üyeligi bulunan Anavatan partisinin vefat etmeyen tüm eski milletvekilleri Galatasaray'a baskan olmaya calisiyor sanirim.

Kolay gelsin Ibrahim amca. Anca 100-200 oy alirsin bana kalirsa.

adaylara bakınca hapaz hapaz yicez gibi duruyor

1 mart 2018 galatasaray olağan mali genel kurulunda şu cümleleri kurdu..
ibrahim özdemir: "birkaç aydır böyle bir kongre geçeceğini tahmin ediyorduk. mustafa cengiz sakin, dursun özbek çok doyurucu bir konuşma yaptı. ben mutlu oldum, teşekkür ederim. ibrasızlıkla geleceğin galatasaray'ının kurulması mümkün değil. ne yapmış dursun başkan?"

edit. hepsini taşımayayımda şuradan bakarsınız yav. eğer aynı adamsa ekşiden hakkında yazılanları sildirmiş sanırım

Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir: "Sanılmasın ki bu kısa bir çalışmanın sonucu. Aşağı yukarı 3-4 senedir bu hazırlığı yapıyoruz."

Geri
Üst Alt