Ibrahimovic mi, Balotelli mi?

sorun lig şehir vs olmaz ibranın bize gelmesinde, psg nin fransa ligininde türkiye ligininde çok üstünde bir takım durumunda olması şu an, ama balotelli gelir işte çokta isterim milan şu anki durumuyla bizden iyi değil

Tamam PSG Türkiye'nin üstünde ama Galatasaray da Fransa liginin çok üstünde?

-İbo gelirse 1-2 sezon oynar, ortalığın tozunu da çıkarır ciddi manada. Ve popülaritemizi 3 katına çıkarır.

-Balotelli gelirse takımın simge isimlerinden olabilir. İkinci Melo vakası olabilir ve uzun yıllar takıma hizmet eder, taraftarla bütünleşir. Doğal olarak popülaritemizi de arttırır.

Hangisi daha büyük yıldız dersek... diye bir cümleye başlamayacağım çünkü sormak bile dayak yeme sebebi. Tabi ki Ibra. Ama şu da bir gerçek ki hangisi gelirse gelsin takımı bir üst seviyeye taşıyacağı kesin. Gerçekten dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından birini getirelim, 1 yıl 2 yıl her neyse tadını çıkaralım fikrindeysek Ibrahimovic. Ama uzun yıllar takımda kalacak, taraftarla bütünleşecek bir dünya yıldızı istiyorsak Balotelli.

Bana kalırsa ikisini birden getirip combo yapalım. :D Ama işte şartlar...

Yani Burak ve Drogba çıkıyor İbo ve Balotelli giriyor.:)

Belki bı oyuncular kadar olmasada bizim kanat ve ileri uca kaliteli oyuncular almamız gerekirdi.Bizim bu orta sahayı yakalamışken bu fırsatı kaçırmamalıydık. Hala şansımız var ama bu seneki şampiyonluğu resmen riske attık.

FM de ne yaptıysam alamadım ikisini de gerçek hayatta gelirler mi bilinmez :cigara: ama çok iddaalı konuşmamak lazım çünkü ünal başkanın sağı solu belli olmaz.(Bknz:Wesley Sneijder) avrupadaki bağlarını kanallarını kullanır transfer için sponsor falan bulur alır gelir bizim mason başkan ne olduğunu anlamayız bile :asd: o yüzden alamayız diyip sonra döt olmak istemiyorum :D ama her türlü ibrahimoviç. o adamı parçalı forma altında görmeden içim rahat etmez...

Ben her türlü Balotelli'yi tercih ederdim.Drogba fiziği sayesinde süperstar olabilmiş bir oyuncu ise İbra'da atletikliği ile bu vasfı kazanmış oyunculardan biridir Drogba'nın fiziki gücünü yitirdiğini oyun zekasıyla bir şeyler yaptığını görüyoruz aynı şey İbra'da da yaşanacak o yüzden genç temiz atarlı giderli Balotelli iyidir iyi tabii bizimki hayal işte.

World Soccer'ın derlediği habere göre dünyanın en çok kazananlar listesinde bir numaranın sahibi Zlatan Ibrahimovic. PSG'nin harika golcüsü yıllık net 12.08 milyon sterlin kazanarak bütün isimleri geride bıraktı. Aslında Zlatan'yn sözleşmesinde yazan rakam Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile ezeli rakibi Cristiano Ronaldo'dan az ancak kulübü vergisini kendi kasasından ödüyor.

kısaca ibra yi gecınız :D

Günümüz futbolunda, bir zamanlar büyük üstad Hagi'nin düşündüğü ve denediği vuruşları yapan İbra'dan başka pek isim yok.

Ikisi de birbirinden sayko. Kararsiz kaldim.

ibra nın yıllık kazancını bilen varmı arkadaşlar ibra nın gelmesi hayal geçelim .

World Soccer'ın derlediği habere göre dünyanın en çok kazananlar listesinde bir numaranın sahibi Zlatan Ibrahimovic. PSG'nin harika golcüsü yıllık net 12.08 milyon sterlin kazanarak bütün isimleri geride bıraktı. Aslında Zlatan'yn sözleşmesinde yazan rakam Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile ezeli rakibi Cristiano Ronaldo'dan az ancak kulübü vergisini kendi kasasından ödüyor.

kısaca ibra yi gecınız :D

psg sterlin ne alaka .. :S

ibra daha kaliteli açık ara ama gönlümden balotelli geçiyor.

ibrahimoviç bakalım bu yazdıgıma da moderatör opnayı gerekecekmi yoksa sadece forumun bir yerinde mi ?

Nerden buluyorsunuz böyle ilginç anketleri :)

Zlatan varken Balotelli'nin esamesi okunmaz :)

Geri
Üst Alt