Ibrahimovic mi, Balotelli mi?

Ne ibra nede balotelli bize dzeko lazım !!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z045rWspzMI[/media]

Benim gibi dzeko'da boşnak :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RVYKiXrw-hk[/media]

23 yaşındaki Balotelli yi değilde 32 yaşındaki İbrahimoviçi isteyenleri anlamıyorum Mario Balotelli yi isterim.

Beklentiler baya uçuk bakıyorum. Sonra gelip Ünal Aysal'a sallamayın. Düne kadar Marica'ları konuşuyorduk.

Tamam PSG Türkiye'nin üstünde ama Galatasaray da Fransa liginin çok üstünde?

Bu, sana göre bana göre böyle. Dünya'da biraz ispanyollar dışında bizim ligi sallayan yok. Ama bizi takip eden var.

Galatasaray > Süper lig

gibi bir durum var avrupada.

Oviç'ini atarız geriye kalır İbrahim. Yerli kontenjanından devam. Tabi ki İbo..:ka21:

Bizi aşan isimler.

Balo'yu gene maddiyatını karşılarsan alırsın da, İbrahim'in buraya geleceğini sanmam.

balotelliyi almak imkansız. en az 35 milyon sadece bonservis üstüne bunun arkasında atmaca gibi bi menajer vardır onada 5 milyon bayılırız imza parası balo ister 5 milyon yıllık da 6 milyon istese maç başıda 40 bin istese nah alırız

1 2 sene sonra ibra gelebilirde ozaman gelmelimi tartisilir

Kesinlikle Balotelli diyorum.. Türkiye'de cok rahat eder, o samimi ortami burada bulacagindan eminim. 10 sene rahat götürür bizi. Bu oyuncuyu alirsak yer yerinden oynar adeta..

Ibra gelmesin. cok komplexli biri. daha siz drogbaya mac seciyor diyonuz bu adam gelsin vurdum duymaz maca hic bir katkisi yok dersiniz :)

Bu forumdakilere Emineke tipinde oyuncu lazim cunku siz geriye kosan hizli ve teknik zenci istiyonuz ben bunu cok net anladim. Fenerin Emenikesine ozeniyorsunuz.

Onun icin birakin Ibrayi. Drogbanin degerini bile anlamiyorsunuz!

Zlatan tabiiki, ama cok zor iste. Balotellide aslinda mancini ve bizim taraftarla cok saglam isler olabilecegini dusunuyorum.

Benteke. Alınırsa ikisinden daha çok sevineceğim oyuncudur. Olmazsa Balo.

Şu son olaylardan sonra Balo 'ya adam gibi bir teklif yaparsak gelir bence..

Aslında İbrahimoviç'i alabiliriz . Eğer Emirates veya Samsung'tan güzel para alırsak İbrahimoviç neden olmasın ? Bu sene şampiyon olursak kesin büyük bir yıldız alırız diye düşünüyorum . 4. yıldızı alacağız , CL'ye gideceğiz , sponsorlar kapında , hazırlık maçı yapmak isteyen kulüpler kapıda . Hal böyleyken başkanın bir star alması şart oldu :)

Geri
Üst Alt