Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Cevap: Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Dunya kupasindan once scout bolumunde tavsiye ettigim Arjantinlilerden Otamendi Porto'ya, Alejandro Gomez Catania'ya gitti. Burada sanirim Mete tarafindan tavsiye edilen ve yukarida bahsettigi Cheik Tiote de Fulham'a gitti. Serhat'in dilinden dusurmedigi Dembele'yi de Fulham aldi. Demek ki burada tavsiye edilen adamlar bos degil, bu yuzden Ibricic ve Annan da iyi cikabilir. Ama benim ve bircok taraftarin soyledigi se su: Madem bu iki oyuncu alinacakti, neden Rosicky, Ledesma, Misimovic ve Emana ile uyutulduk? Cevap basit aslinda.1- Elano satilamadi 2-Avrupa'dan elendik. Ben de sorarim simdi, rakipler bu kadar iyi kadrolar kurmusken, sen bu oyuncularla sampiyonluga oynayabilir misin? Iddia ediyorum sampiyonluk adayi 5 takim icinden en kalitesiz kadro bizde.

üstad iyi diyorsun haklısın da ama sadece ilk 11 değil birazda yedek olarakda bakmak lazım... yani cana ve annan diyelim alındı ve 2side ilk 11 oynuyor... bu adamlar hiç sakatlanmayacak mı yada ceza almayacak mı... o durumda kim bu adamların yedekleri; yine aynı yeteneksizler ordusu msarp barış ayhan... annan ve cana birbirlerini yedeklemek gibi mantıkta alacaklarını sanmıyorum 4 5 milyon € biraz fazla bizim için yedekte oturacak bir adama... bence annan gelirse cana ve annan direk oynayacaklardı ilk 11...

Topal-Sarp ikilisini gecen sene hatirliyomusun? Hani birbirlerini nasil bozduklarini? Annan ve Cana'da ayni mevzu olacagi icin diyorum. Yoksa Annan'i burada kimse tanimazken ben begenip yazdim.

Yineliyorum, ayni mevkiye iki pahali adam alabilecek butcemiz varsa neden hersey bitmeden evvel transfer yapilmadi?

Yahu bakıyorum herkes oyuncuların kalitesini,fiziksel özelliklerini falan tartışıyor..Yazık şu takıma bee...

Bakılan isimler Misi,Annan,İbriçic,Emana... Emana bir nebze çift yönlü oynayabilir.Fakat çok bireysel oynuyor ve orta sahadaki oyunu yönlendirme işini,top saklayıp pas alışverişini iyi bir şekilde yapabilecek bir adam değil..Fakat dediğim gibi fiziği ve süratiyle topu alıp dikine çok iyi gidebiliyor..

Bu oyuncular kötü oyuncular demiyorum..Hatta bana göre hepsi iyi ve yararlı olabilecek oyuncular..Ama Cana varken Annan neden alınır..Hani 10 numaralı devir geçmişti neden Misi,Ya İbriçice ne demeli adam bildiğin forvet..Yok çok yönlüymü yok çok mücadele edermiş kimse masal anlatmasın..Bunları bizde biliyoruz ama hep yanlış hamleler..

3 sene olacak 3...hala yanlış kadro planlaması yanlış kadro mühendisliği...Eğer biraz daha böyle devam ederse yönetim ,Göz göre göre bu hataları yaparsa bir taraftar olarak hakkımı helal etmeyeceğim..

Ne olur şu takımı biraz seviyorsanız Adnan Polat ve yönetimi istifa edersiniz...

Hollanda da Van Bommel - De Jong oynuyor ortasahada. Çok kreatif oldukları söylenemez. Annan - Cana ikilisi önlerinde Misimovic gibi bir maestro oynayacaksa ideal isimlerdir bence.

annan gelse gazete basliklari ne olur :D

*fotomaç: galatasaray annan' ı bitirdi.

fanatik: annan' da mutlu son.

fotogol: rosenborg annan' ı sattı.

ntv spor: galatasaray annan' ı istiyor.

hürriyet: galatasaray annan' ın peşinde.

sabah: annan galatasaray' a göz kırptı.

habertürk : cim bom annan' a gözünü dikti.

İbricic için İliç'in fizik olarak daha güçlüsü, şut atanı ve daha genci diyebilirim. Ntvspor ve Goal'a gore 4.5m euro bonservis 1.2m euro yıllık ucret teklif etmişiz. Umarım dogru değildir. Cok ucuk rakamlar. Bu fiyatlara İbricic'i almanın bir espirisi yok. Split A.Rukavina gibi bir golcuyu geçen sene Pana'ya (G.Saray'a eş-değer bir kulup) 2.8m euroya sattı. Bunu baz alırsak İbricic 3/3.5m euro olmalı.

Annan iyi ama İbricic gelecekse, arkasında top yapabilecek iki adam olmalı, Emre B'oglu-Suat Kaya gibi. Zaten elde Cana varken, top yapma konusunda vasat, bir de Annan'ı almak, yine oynunun bütün yükünü Arda'ya ihale etmek demek olabilir. Annan -Cana top saklayabilecek adamlar sayılmaz. İbricic, supporter amc, ikinci forvet arası bir sey. O da Arda gibi sola kaçmayı seven biri ama asla play-maker değil.

Annan yerine Schaars olsa keşke AZ herkesi ucuza sattı. 4.5-5m euroya alınır Schaars. Bradley bile bu konuda işimizi gorebilir. Annan'a hız, kıvraklık, hareketlilik açısından benziyor Bradley, artı olarak daha ofansif.

Bana kalsa Cana gibi dmc'lere de Misi gibi tek yonlu amc'lere de karsıyım, Bradley, Schaars gibi mc rahatlıkla yanyana oynar, önlerine devamlılıgı ve fizik gucu olan Emana, Kallstrom gibi bir adam konulursa savunmada da ofansta da açık vermezler.

İbricic kim alahını seversen ? 25 yaşına gelmiş potansiyeli olan bi adam olsa hadi iyi takımları geçtim 2 .sınıf takımlarda oynardı avrupada, artık 17-18 yaşındaki futbolcular genç kategorisinde 25 ne ya 25 ?

İbricic kim alahını seversen ? 25 yaşına gelmiş potansiyeli olan bi adam olsa hadi iyi takımları geçtim 2 .sınıf takımlarda oynardı avrupada, artık 17-18 yaşındaki futbolcular genç kategorisinde 25 ne ya 25 ?

Katılıyorum aynı olay için M.Batdal'ı da eklemek istiyorum

Herseyi gectim bu iki oyuncu da bu kadar gec alinacak oyuncular degil.Ibricic ve Annan'dan bahsediyoruz.Elbette faydali olurlar ama Galatasaray'i bir adim one tasiyamazlar.Gunu kurtarmak icin yapilacak olan iki transfer bence.

İnşallah transferler gerçekleşmezde arkasına sığınacakları bişey kalmaz.Yoksa İbricic gelse ne yazar gelmese ne yazar?

annan gelse gazete basliklari ne olur :D

*fotomaç: galatasaray annan' ı bitirdi.

fanatik: annan' da mutlu son.

fotogol: rosenborg annan' ı sattı.

ntv spor: galatasaray annan' ı istiyor.

hürriyet: galatasaray annan' ın peşinde.

sabah: annan galatasaray' a göz kırptı.

habertürk : cim bom annan' a gözünü dikti.

:haha: :asd:

Uzunca bir aradan sonra isim yapmamış oyuncular üzerinde duruyoruz.Haydi hayırlısı, umarım bu tip transferler gerçekleşir her zaman.

artık son aşamaya gelindi heralde okadar isimden sonra en ucuz iki isim kaldı heralde bunlarda olmasa romanyadan falan iki tane genç getirirler

Cimbom'un gündeminde İbricic ve Annan var

Galatasaray'ın Hajduk Split'de forma giyen yıldız oyuncu Senijad İbricic ve Rosenborg'da oynayan Ganalı Anthony Annan ile anlaştığı iddia edildi.

Transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre kalmasına rağmen henüz transferi bitiremeyen ve bu yüzden taraftarları huzursuz olan Galatasaray'ın 2 oyuncu ile anlaştığı iddia edildi.

DHA'nın haberine göre, Misimoviç'i transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar Wolfsburg Kulübü'nün bu oyuncu için 8 milyon avrodan aşağı bir rakamı kabul etmemesi üzerine Misimoviç'in vatandaşı İbricic'e yöneldi.

Hajduk Split'te hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki İbricic için Galatasaray'ın 4.5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Sarı-kırmızılı takım oyuncuya ise yıllık 1.2 milyon avro ödeyecek.

Öte yandan Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen 24 yaşındaki Ganalı Anthony Annan'ın transferinin de bittiği ve önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılacağı bildirildi.

İbricic ve Annan Aslan mı oluyor? - Goal.com

İkisinin toplam maliyeti 6 -6,5 milyonu aşmaması lazım.Yoksa üzülürüm verilen paraya.İbricic için bahsi geçen 4,5 milyonluk rakam bence biraz yüksek.

İbricic 3.5 eder en fazla 4.5 gerçekten fazla.

Harika transferler olur ikiside.Ibricic'i çok kez tavsiye ettim burada.İsimsiz transferler olabilir ama her zaman en hayırlısı isimsiz transferlerdir.Bari sezonun sonunu iyi getirelim gelsin bu adamlar

aynen 28 yaşındaki misimovice 9milyonmu 24 yaşındaki yaşındaki ibricice 4milyonmu derseniz madem sadece lig e kaldık kesinlikle ibricic derim. ama benim kafama takılan soru şu elano gi,diyormu kalıyormu eğer elano giderse şöylemi yonuca???

---------------ufuk-----------------

---sabri---neill---servet---h.balta---

-----------annan---cana------------

---ibricic--------elano--------arda---

-----------------baros--------------

şeklindemi oynucaz 4-5-1 e gerimi dönüyoruz yoksa elano satılıp

---------------ufuk-----------------

---sabri---neill---servet---h.balta---

---------------cana----------------

----------annan--------------------

--------------------ibricic----------

---pino----------------------arda---

-----------------baros--------------

die mi oynucaz. bence karpaty maçında elano olsaydı çok şey değişebilirdi ve bence sakat değildi. bence elano satılacağı için götürülmedi

Geri
Üst Alt