Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Cevap: Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?
Annan dünya kupasındaki performansını sergilerse iyi olur.
Annan dünya kupasındaki performansını sergilerse iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam 3ü gelirse gerçekten mükemmel olur ama zor bence.
Arda pas atmaz bunlara![]()
İbricic-Misimovic-Annan' dır belki. Misimovic'den hala haberler geliyor çünkü. Açıkçası Emana yerine Annan çok da saçma bir tercih olmaz.
Resmi açıklanmadan babama bile inanmam Rosicky-Ledesma'dan sonra.
Resmi açıklanmadan babama bile inanmam Rosicky-Ledesma'dan sonra.
Evet Anthony Annan iyi bir futbolcu, yani isim guzel ama transferindeki mantik nedir? Suan icin gelecege dair tek bir umut vermeyen Cana'yi aliyosun sonra ayni mevki icin farkli tipte bir oyuncu ile ilgileniyosun. Madem Cana var, yanina Chiek Tiote ile Ibricic alinsin.
PEste önce ledemsa rosicky transfer ettim sonra misimovic simdide anna ve ibricic![]()
3 ü olursa kadro sağlamlaşır fakat bizim stopere iyi bir adama ihtiyacımız var servet gibi nerede durulur bilmeyen birine değil
PEste önce ledemsa rosicky transfer ettim sonra misimovic simdide anna ve ibricic![]()
üstad iyi diyorsun haklısın da ama sadece ilk 11 değil birazda yedek olarakda bakmak lazım... yani cana ve annan diyelim alındı ve 2side ilk 11 oynuyor... bu adamlar hiç sakatlanmayacak mı yada ceza almayacak mı... o durumda kim bu adamların yedekleri; yine aynı yeteneksizler ordusu msarp barış ayhan... annan ve cana birbirlerini yedeklemek gibi mantıkta alacaklarını sanmıyorum 4 5 milyon € biraz fazla bizim için yedekte oturacak bir adama... bence annan gelirse cana ve annan direk oynayacaklardı ilk 11...
Rosicky ve ledesma yı zaten ancak PES'te transfer edebiliriz![]()