Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Cevap: Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Annan dünya kupasındaki performansını sergilerse iyi olur.

İbricic-Misimovic-Annan' dır belki. Misimovic'den hala haberler geliyor çünkü. Açıkçası Emana yerine Annan çok da saçma bir tercih olmaz.

3 ü olursa kadro sağlamlaşır fakat bizim stopere iyi bir adama ihtiyacımız var servet gibi nerede durulur bilmeyen birine değil

Resmi açıklamayı beklemek lazım.:)

Emana - Misimovic yerine Annan - İbricic ikilisini tercih ederim. Yaşları ve kazanma arzuları şüphesiz daha yüksek olacaktır. 30 yaşında elemanlara 10 milyon € vermek akıl işi değil.

Resmi açıklanmadan babama bile inanmam Rosicky-Ledesma'dan sonra.

Cocuga iki tokat atar sonra bir seker ile kandirirlar ya, buda onun gibi bisey. Olanlari sineye cekmeyin cektirmeyin. Bu adamlar dunya kupasi baslamadan evvel getirilmeliydi. Fakat yoneticiler bunu yapmaktan aciz olduklari icin bugun GALATASARAY kurulus hedefinden oldu.

Evet Anthony Annan iyi bir futbolcu, yani isim guzel ama transferindeki mantik nedir? Suan icin gelecege dair tek bir umut vermeyen Cana'yi aliyosun sonra ayni mevki icin farkli tipte bir oyuncu ile ilgileniyosun. Madem Cana var, yanina Chiek Tiote ile Ibricic alinsin.

Ha olurda Annan'i alirsalar, o zaman sormak gerekir; ayni mevkiye iki oyuncu alma luksu nerden? Dune kadar paramiz yok diyip aglayanlar bunu nasil aciklayacaklar? Cana'dan bekledigimizi alamadik deseler batarlar, belli bir butce ayirdik deseler yine batarlar. O butce dibe vurmadan evvel neredeydi?

Bundan sonra en iyi yapacagimiz sey gelecek senelerin %80'ini olusturmak ve hedefi lig'de 2.lik ile Turkiye kupasi olarak koymak.

Cok net soyluyorum, Annan ve Ibricic geldigi taktirde Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya sampiyon olur. Fakat bu yonetim Galatasaray'i er yada gec baska bir yerde yakar. Johan Gourcuff veya Alexis Sanchez'i getirseler yine ayni mentalite, onun icin hic bir sekilde kanmayin goz actirmayin bu primcilere. Bunlar Galatasaray'a kamunistligi getirdi.

PEste önce ledemsa rosicky transfer ettim sonra misimovic simdide anna ve ibricic :D

Evet Anthony Annan iyi bir futbolcu, yani isim guzel ama transferindeki mantik nedir? Suan icin gelecege dair tek bir umut vermeyen Cana'yi aliyosun sonra ayni mevki icin farkli tipte bir oyuncu ile ilgileniyosun. Madem Cana var, yanina Chiek Tiote ile Ibricic alinsin.

üstad iyi diyorsun haklısın da ama sadece ilk 11 değil birazda yedek olarakda bakmak lazım... yani cana ve annan diyelim alındı ve 2side ilk 11 oynuyor... bu adamlar hiç sakatlanmayacak mı yada ceza almayacak mı... o durumda kim bu adamların yedekleri; yine aynı yeteneksizler ordusu msarp barış ayhan... annan ve cana birbirlerini yedeklemek gibi mantıkta alacaklarını sanmıyorum 4 5 milyon € biraz fazla bizim için yedekte oturacak bir adama... bence annan gelirse cana ve annan direk oynayacaklardı ilk 11...

üstad iyi diyorsun haklısın da ama sadece ilk 11 değil birazda yedek olarakda bakmak lazım... yani cana ve annan diyelim alındı ve 2side ilk 11 oynuyor... bu adamlar hiç sakatlanmayacak mı yada ceza almayacak mı... o durumda kim bu adamların yedekleri; yine aynı yeteneksizler ordusu msarp barış ayhan... annan ve cana birbirlerini yedeklemek gibi mantıkta alacaklarını sanmıyorum 4 5 milyon € biraz fazla bizim için yedekte oturacak bir adama... bence annan gelirse cana ve annan direk oynayacaklardı ilk 11...

Yabancı solbek alınırsa yabancı kotasından dolayı Annan-Ayhan oynar bence. Rijkaard Cana'yı pek tutmuyor sanırım. Hakan'ı da form tutunca stopere çeker büyük ihtimalle. Adam savunma alın diye yırtınıyor, yönetimin kafasına göre takılacağını zannetmiyorum. Şöyle bir kadro görebiliriz; (Solbeki salladım)

---------- Ufuk ------

------ Neill --- Hakan ---

Sabri ------------------ Emerson

-------- Annan --- Ayhan -------

Pino ------ Misimovic ---- Arda

------------ Baros -------

Bana kalsa solbeki Türk alırım. Aykut Demir, Tanju Kayhan, Malik Fathi gibi oyuncular var. Tutup ikisini getirsinler sağbeke de alternatif olur. Cana da yedek kalmaz.

Şu 4lü arasında sadece Emana ' yı istemiyorum. Misimovic-Annan iyi gider. İbricic de olursa tadından yenmez.

----------------------Ufuk Ceylan--------------------------------

---Sabri--------Neill------------Servet-------------Ivan De Souza(türk statüsünde)

--------------------Cana--------İbricic------------------------------------

-----------------------Misimovic--------------------------------------------

-----Pino-----------------Baros------------------------Arda-----------------

Keşke şöyle bir kadro kurulsa.

Geri
Üst Alt