Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

Cevap: Ibricic ve Annan Galatasaray'da mı?

ligtv nin haberine göre 33 lük trezeguet i ikna etmeye çalışıyormuş galatasaray 33 lük adama yıllık milyonlar verileceğine bole genç adamları cuzi fiyata alınmasını tercih ederim hem de performansına göre ilerde iyi fiyatada satılabilir

en iyi yorum bülent timurlenk'ten geldi

Avrupa'dan elenince G.Saray, Macromarketteki dolu sepeti birakip BİM'e gitmis. Misimovic/Emana dan İbricic/Annan'a.

Daha 2 maç oynadı neyini görcen adamın.Barış-Sarp-Ayhan'ı 100'e katlıcak adam sonuçta.

valla biz de heyecanla bekliyoruz bişeyler yapmasını barış sarp ayhan konusunda barış ile ayhana bişey demem ama sarp 100 e katlayamaz ne farkını gördün oynadığı maçlarda sarptan?

Bu saatten Sonra yapılan transferden HAYIR gelmez... Bonservis leri düşüktü niye önce almadınız diye sormazlar mı kimse transfer sezonun sonunu niye beklediniz demezler mi.. Misimovic emana diyerek taraftarı br beklenti icine sokun sonra ibricic ve annanı getirerek taraftarı hayal kırıklıgına sokun... Transfer filan yapmayın.. istifa edin taraftara en büyük transfer olur...

valla biz de heyecanla bekliyoruz bişeyler yapmasını barış sarp ayhan konusunda barış ile ayhana bişey demem ama sarp 100 e katlayamaz ne farkını gördün oynadığı maçlarda sarptan?

Sarp şu an oynayabileceği en yüksek noktada.Cana ise en düşük noktada ;)

Annan kesinlikle fena eleman değil. Şu anki orta sahamıza sınıf atlatır(gerçi herkes yapar bunu). İbricic'i de tanımıyorum ancak bosnalıların göz bebeğiymiş ve çok beğenilen bir futbolcu. Genç de. Hemen tepki göstermeyelim bence.

Annan kesinlikle fena eleman değil. Şu anki orta sahamıza sınıf atlatır(gerçi herkes yapar bunu). İbricic'i de tanımıyorum ancak bosnalıların göz bebeğiymiş ve çok beğenilen bir futbolcu. Genç de. Hemen tepki göstermeyelim bence.

Annan bence kalite kokuyor. Dünya Kupasında izledim ben. Çok olumluda. İbricic ne ayak :D

İbricic çok çok iyi transfer olur ama Annan konusunda aynı şeyleri söylemek zor.

Annan bence kalite kokuyor. Dünya Kupasında izledim ben. Çok olumluda. İbricic ne ayak :D

Bence de Annan kendine güveniyor, ayaklarına hakim ve çok koşuyor. Baya iyi bir orta saha izlenimi bıraktı üzerimde.

İbricic'i de seven çok. Ama dediğim gibi bilmiyorum tam olarak.

Geri
Üst Alt